site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Emniyetinin Uyuşturucu İle Mücadelesi Devam Ediyor

Selçuk Emniyetinin Uyuşturucu İle Mücadelesi Devam Ediyor
30.09.2020
A+
A-

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlarına devam ediyor.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda; durumundan şüphelenilerek durdurulan E.D. isimli şahsın yapılan üst aramasında çok miktarda esrar maddesi, bir miktar kristal diye tabir edilen uyuşturucu maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler elde edilmiş, şahsın yanında bulunan ve kullanmış olduğu motosiklet sorgulandığında Kuşadası ilçesinden çalıntı olduğu tespit edilmiş ayrıca şahsın Kuşadası ilçe emniyet müdürlüğünce birçok farklı dosyadan arandığı tespit edilmiştir. Şahıs gerekli işlemler için adli makamlara sevk edilmiştir.

Yine yapılan çalışmalar sonucunda şüphe üzerine durdurulmak istenen bir aracın camından dışarı bir miktar uyuşturucu madde atıldığı tespit edilmiş, bunun üzerine aracın durması sağlanarak yapılan kontrollerde dışarı atılan esrar maddesi ile beraber araç içerisinden de bir miktar esrar maddesi elde edilmiştir. Konu ile ilgili olarak araç şoförü H.Ş. ile yolcu S.K. yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.