site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Derbisinde Selçuk Efesspor’dan Gol Şov 9-1

Selçuk Derbisinde Selçuk Efesspor’dan Gol Şov 9-1
02.04.2013
A+
A-

selcuk-derbisi

2000 ve 2001 yılı doğumlu futbolcu adaylarının forma giyeceği İzmir U13 Ligi’nde karşılaşmalar hafta sonu başladı.

Küçük Menderes ekipleri, U13 Ligi’nde 16. grupta mücadele verecek. Tek devreli lig usulüne göre 9 takımın katılımıyla düzenlenecek maçlar sonucunda grubu lider bitiren ekip, play-off’lara kalacak.

Selçuk Efes spor ( U-13) – 9

Selçuk Bld. spor ( U-13) – 1

İlçemizin iki kulübünün U-13 kategorisinde karşılaştığı karşılaşmada Selçuk Efes Spor – Selçuk Belediye Spor’u 9-1 mağlup etti.

U – 13 kategorisinde aynı grupta yer alan ilçemizin iki Kulübü’nün ilk haftada karşı karşıya geldiği karşılaşmaya Selçuk Efes spor oldukça istekli ve etkili başladı. İlk dakikadan itibaren gol arayan Selçuk Efes spor ilk golünü 6. Dakikada Ömer MANG’ın ayağından buldu. 12. Dakikada ilk golün asistini yapan Hasan ÇUBUK takımın ikinci golünü atarak skoru 2-0 a getirdi. 16. Dakikada Selçuk Belediye Spor Batuhan’ın ayağından bulduğu gol ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalar da Selçuk Efes spor 20.dakikada Ömer MANG ve 26. Dakikada Ömer can KIVIRCIK ile iki gol daha bularak ilk yarıyı 4-1 önde kapadı.

İkinci yarıya da Selçuk Efes spor oldukça iyi başlayarak oyundaki üstünlüğünü devam ettirdi. 38. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Hasan ÇUBUK skoru 5-1 yaptı.

Arka arkaya birçok gol pozisyonunu harcayan Selçuk Efes spor 6. golü 46. dakikada Ömer can KIVIRCIK’ın ayağından buldu. Ardından Sağ kanattan yapılan ortayı kontrol edip düzgün bir vuruşla golü bulan İsmail Görkem UÇAR 48. dakikada takımını 7-1 öne taşıdı. Selçuk Efes spor iyi oyununu sürdürerek 51. dakikada Ömer MANG’ın ve 55. dakikada Hasan ÇUBUK’un ayağından bulduğu goller ile karşılaşmayı 9-1 önde tamamladı.

Selçuk Efes sporlu gençler oynadıkları oyun ve gösterdikleri performans ile Selçuk Efes spor’un geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdiler. İki Selçuk takımını da centilmence oyunlarından dolayı tebrik ediyoruz ve her iki takımımıza da başarılar diliyoruz.

esenerban

YORUMLAR
  1. Altyapı dedi ki:

    Bu takım Orhan hocanın 2 yıldır emek vererek planlı programlı çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı bir takımdır. Her maç bazı antranörler gibi HAKEMLER ile kavga etmeden çocuklara futbolun doğrularını ve güzelliklerini öğreten Orhan MELER i ve futbolcuları kutluyoruz.

  2. Anonim dedi ki:

    selçukta tek gerçek var oda efesspor..sahip çıkmak lazım.

  3. aporeisefes dedi ki:

    HAKEMLERE BAĞIRIP ÇAĞIRMAKLA OLMUYOR ÇOCUKLARA BİRŞEYLER VERMEK LAZIM ORHAN HOCAYI VE ESKİ ŞÖFÖR OĞUZ IŞIKI I TEBRİK EDERİM TABİKİ FUTBOLCU COCUKLARIMIZI KUTLARIM BAŞARILARIN DEVAMINI TEMENNİ EDERİM,,,

  4. fahri eren dedi ki:

    TEBRİKLER ORHAN HOCA TEBRİKLER EFES SPOR

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bu sonuç tan sonra birlesmek FARZ oldu….!!! tebrikler.

  6. isimsiz dedi ki:

    Selçuk belediyenin 99 luları efes diye bir şey bırakmaz

  7. isimsiz dedi ki:

    Arda aktaş ve Ali gaziyi tutamazlar

  8. Anonim dedi ki:

    99 doğumluluların oynadığı U-14 liginde de Selçuk Efes spor 2-1 kazanmıştı …

  9. eskici dedi ki:

    yaşım 24 hatırlarım babam efes sporun maçlarına götürürdü beni ayaktada izlerdik maçları eskiden taraftar vardı futbolcu şimdi bakıyorumda ne efes spor kaldı nede taraftar yiyiciler toplanmışlar ne varsa cicek bişey artık efessporda yada ne kaldıysa diyelim ben efes sporun maçlarına gitmek istiyorum gene eskisi gibi belediye otobüsüne binip deplasmana gitmek efessporumu desteklemek istiyorum ama haklısınız ne belediye elini taşın altına kopyuyo nede sponsor vatr selçuk ama artık klup yöneticileri biraz belediyenin önünde dursunlarda destek istesinler yöneticeler başkanlar neden var ki bu ii tombala çekmekle olmaz…

  10. Anonim dedi ki:

    orhan hocam bütün imkansızlıklara rağmen efes spor da gönüllü çalışarak u13 leri selçuk belediye spor karşısında 9,1 gibi farklı bir sıkorla yendiniz seni ve spor cularını canı gönülden kutluyörum başrılarınızı devamını dilerim