site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor’un Tarihi Kent Belleğinde

Selçuk Efes Spor’un Tarihi Kent Belleğinde
26.02.2013
A+
A-

selcukefesspor-kentbellegi

1943 Yılında kurulan ve Selçuk’un spor tarihinde önemli bir kilometre taşı olan Selçuk Efes Spor ’un tarihi Kent Belleğinde.

28 Şubat Perşembe akşamı saat 19.30’da Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği 3. Kat Konferans Salonunda düzenlenecek ve Kent Belleği ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya kuruluşundan bu yana Selçuk Efes Spor ‘a emek veren futbolcular ve yöneticiler katılacak.

70 yıllık geçmişiyle Selçuk’un spor tarihinde büyük önemi olan Selçuk Efes Spor ’un emektar futbolcularının ve yöneticilerinin dilinden hem bir dönemin hem de anıların dinleneceği ve kayıt altına alınacağı toplantı sayesinde Selçuk Efes Spor ‘un tarihi de Kent Belleğinde kayıt altına alınmış olacak. Böylece bu günün ve yarının gençleri dedesinin ya da amcasının bir zamanlar yeşil sahalarda fırtınalar gibi estiğini öğrenmiş olacak.
selcukefesspor

 SELÇUK EFES SPOR TARİHİNİ AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok degerli ve çok guzel bir çalisma tebrik ediyoruz…