Selçuk Haber

Selçuk Efes Spor’dan Buraya Kadar

selcukefesspor-u13 (1)

Selçuk Efes Spor U-13 takımı, İzmir ilini temsil etme hakkı elde ederek Aydın da katıldığı Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarında bir beraberlik, bir mağlubiyet alarak Türkiye şampiyonasına veda etti.

Çekilen kura sonrası Türkiye Şampiyonasında Aydın grubuna düşen gençlerimiz, Uşak Belediye Spor ve Akhisar Belediye Spor ile eşleşmişti. Selçuk Efes Spor ( U-13) şampiyonanın ilk gününü bay geçerken, ikinci gün ilk karşılaşmada Uşak Belediye Spor ile mücadele etti. Gençlerimiz sayısız net gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmadan 1-1 lik beraberlik ile ayrıldı. Turnuvanın üçüncü gününde rakip Akhisar Belediye Spordu. Selçuk Efes Spor ilk karşılaşmanın getirdiği moral bozukluğuyla çıktığı müsabakadan Akhisar Belediye Spor’un etkili oyunuyla 5-0 mağlup ayrıldı ve ertesi gün oynanacak olan il finaline kalamadı.

Selçuk Haber sitesi olarak Selçuk Efes Sporlu gençlerimizi, teknik kadrosunu ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor, bu imkânsızlıklar içinde gösterilen bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Exit mobile version