site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor’dan Buraya Kadar

Selçuk Efes Spor’dan Buraya Kadar
25.06.2013
A+
A-

selcukefesspor-u13 (1)

Selçuk Efes Spor U-13 takımı, İzmir ilini temsil etme hakkı elde ederek Aydın da katıldığı Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarında bir beraberlik, bir mağlubiyet alarak Türkiye şampiyonasına veda etti.

Çekilen kura sonrası Türkiye Şampiyonasında Aydın grubuna düşen gençlerimiz, Uşak Belediye Spor ve Akhisar Belediye Spor ile eşleşmişti. Selçuk Efes Spor ( U-13) şampiyonanın ilk gününü bay geçerken, ikinci gün ilk karşılaşmada Uşak Belediye Spor ile mücadele etti. Gençlerimiz sayısız net gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmadan 1-1 lik beraberlik ile ayrıldı. Turnuvanın üçüncü gününde rakip Akhisar Belediye Spordu. Selçuk Efes Spor ilk karşılaşmanın getirdiği moral bozukluğuyla çıktığı müsabakadan Akhisar Belediye Spor’un etkili oyunuyla 5-0 mağlup ayrıldı ve ertesi gün oynanacak olan il finaline kalamadı.

Selçuk Haber sitesi olarak Selçuk Efes Sporlu gençlerimizi, teknik kadrosunu ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor, bu imkânsızlıklar içinde gösterilen bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

selcukefesspor-u13 (2)

YORUMLAR
  1. Beşiktaşlı Hüseyin perk dedi ki:

    Canınız sağolsun

  2. ersin dedi ki:

    otuzbin nufuslu selçuktan böyle bir takım çıkartıp bu aşamaya gelmek bile büyük başarı gençleri yürekten kutlarım. Selçuk’ta olan 3 takımdan iyi futbolcular tek takımda toplansa selçuktaki potansiyelle her sezon tüm kategorilede izmirde final oynarız en az 1 kategoride İzmir şampiyonu olup türkiye şampiyonasına gideriz. Ama beğenilen bir oyuncu Selçuk efes spora istendiğinde diğer selçuk takımların idarecileri binbir naz yaparken Kuşadasında ki bir takıma aynı idareciler o oyuncuyu gönül rahatlığıyla veriyor. Bu anlayış bu KOMPLEKS nedeniyle cacık olmaz…

  3. Ömür dedi ki:

    Gençlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Canınız sağolsun. Teşekkürler…

  4. hasan çubuk ( Ronaldinho) dedi ki:

    napalım buraya kadarmış yapacak bişiey yok 😀

  5. batuhan arucı dedi ki:

    HER ŞEYİN Bİ SONU VAR malesef buraya kadar 🙂