site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor Yaz Futbol Okuluna Yoğun İlgi

Selçuk Efes Spor Yaz Futbol Okuluna Yoğun İlgi
27.06.2014
A+
A-

Selçuk Efes Spor Yaz Futbol Okuluna Yoğun İlgi

Selçuk Efes Spor kulübünün, yaz sezonu için düzenlemiş olduğu Futbol Okuluna Selçuk halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi. 2003 ile 2008 yılları arası doğumlu çocuklarımızın eğitim aldığı futbol okulunda, oluşan yoğun ilgi sonrası çalışmalar; sabah 09.30, akşam 18.00 ve 19.00 olmak üzere üç gruba ayrılarak devam ediyor.

Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan MELER “kulüp olarak geleceğimiz olan çocuklarımızı önemsiyor ve öncelik kılıyoruz. Önceliğimiz olan çocuklarımız için ufak yaşlarda başlayan eğitimlerin öneminin büyüklüğünün bilinciyle, Futbol Okulumuz yaş gruplarında 2008 doğumlu çocuklarımıza kadar inmiş durumdayız. Eğitimlerimizde her çocuğumuza verilebilecek maksimum önemi ve doğru eğitimi verebilmek adına yaş gruplarını üç ayrı saat diliminde alıyoruz. Bu sayede her bir sporcumuzla yakından ilgilenme fırsatı bulabilerek en üst seviyede gelişimi sağlamayı hedefliyoruz. Kayıtlarımız iki hafta daha devam edecek olup, 100 öğrenciye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Spor okulumuzda gördüğümüz bu yoğun ilgiden dolayı mutluluk ve gurur duyarken, bize güvenen ve her konuda destek olan sporcularımız ailelerine sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    tebrikler orhan hoca