site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor ( U-15 ) Farklı Galibiyetle Başladı

Selçuk Efes Spor ( U-15 ) Farklı Galibiyetle Başladı
10.09.2014
A+
A-

efesspor-u15

Selçuk Efes Spor: 6

Torbalı Çaybaşı Spor: 0

Selçuk Efes Spor gençleri sezonun ilk karşılaşmasında Selçuk’ta oynanan karşılaşmada Torbalı Çaybaşı Spor u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Son iki sezonun şampiyonu olan gençlerimiz oyuna oldukça etkili başladı ve ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkisini hissettirdi. 6. Dakikada Mervan Asal’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci kornere çeldi. 12. dakikada ceza sahasına giren Hasan Çubuk güzel bir vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası ayağa paslarla topun hâkimiyetini elinde tutan Selçuk Efes Spor rakibi üzerindeki etkinliğini devam ettirdi. 23. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ramazan Selek, sert ve düzgün vurarak skoru 2-0 a getirdi. İlk yarı 2-0 Selçuk Efes Spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da topa hâkim olarak başlayan gençlerimiz, üçüncü golünü çok geçmeden buldu. 42. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Mervan Asal düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. 50. dakikada Batuhan Morkaya’nın ceza sahası içersinden vurduğu şut, üst direkten geri geldi. 56. dakikada Mustafa Kaya savunma arkasına sarkarak buluştuğu topu, kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi ve skor 4-0 oldu. Gençlerimizin iyi oyunu ve dört farklı skor, rakibin iyice oyundan düşmesine yol açtı. 62. dakikada Hasan Çubuk, 66. dakikada Mustafa Kaya ile iki gol daha bulan Selçuk Efes Spor, karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla galibiyetle ayrılmış oldu ve ilk karşılaşmasında üç puanın sahibi oldu.

Gençlerimizi oynanan iyi oyun ve alınan farklı galibiyet için tebrik eder, devamını dileriz.

YORUMLAR
  1. FAHRİ HOCA dedi ki:

    TEBRİKLER EFES U 15