site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor (U-13) Şampiyon

Selçuk Efes Spor (U-13) Şampiyon
13.05.2013
A+
A-

efesspor-sampiyon (2)

Selçuk Efes Spor: 6
Tire Bld. Spor: 1

U-13 liginin bitimine iki hafta kala Selçuk Efes Spor sahasında Tire Belediye Spor’u ağırladı. Rakibini 6-1 gibi farklı bir skor ile yenen gençlerimiz karşılaşmaların bitimine bir hafta kala ikinci sıradaki Ödemiş Bld. Spor ile arasındaki puan farkını beşe çıkartarak şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Selçuk Efes Spor karşılaşmada
1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Atakan GÜNGÖREN
7-Ömer MANG
8-Şafak AYBERK ATAN
9-Batuhan MORKAYA
10-Ömer Can KIVIRCIK
11-Hasan ÇUBUK
13-Ahmet KORU
14-İsmet FİDAN
15-Fatih AKPINAR
16-Mert KADEM
17-Batuhan TAVASLI
18-Sebahattin NERGİZLER
kadrosuyla yer aldı.
Selçuk Efes Spor karşılaşmaya oldukça istekli ve etkili başladı. Oyunu ilk dakikalardan itibaren rakip yarı alana yıkıp gol pozisyonları yaratmakta zorlanmadı. Karşılaşmadan alınacak bir puanın dahi Selçuk Efes Spor’u şampiyon yapacak olmasının verdiği motivasyonla oynayan gençlerimiz gole ulaşmakta çok gecikmedi. 7.dakika da topla ceza sahasına giren Ömer Can KIVIRCIK kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası daha da rahatlayan gençlerimiz 20.dakika da Ömer MANG ile ikinci golü buldu. Bu dakikada orta sahada topla buluşan Atakan GÜNGÖREN’in harika ara pasıyla sol kanatta topla buluşan Ömer MANG çaprazdan sert ve düzgün vurdu 2-0. 28. dakikada sol kanattan gelişen atakta Ömer MANG’ın çok güzel ortasına Hasan ÇUBUK dokundu, skor 3-0 a geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla Selçuk Efes Spor oyunu rakip yarı alana yıkarak skorun burada kalmayacağını gösteriyordu. 37.dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Hasan ÇUBUK yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skor 4-0 oldu. 41.dakika Tire Bld. Spor ani bir atak ile golü buldu 4-1. Bu dakikadan sonra tüm yedek oyuncularını oyuna alarak onlara da şans veren Selçuk Efes Spor 45.dakika da Ömer MANG VE 50.dakikada da Berk CECO ile iki gol daha bularak karşılaşmadan 6-1 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası tüm Selçuk Efes Sporlu oyuncular orta sahada toplanarak şampiyonluğu doyasıya yaşadılar. Selçuk Efes Spor gelecek hafta cumartesi günü gruptaki son karşılaşmasını deplasmanda Torbalı FORBES ile oynayacak.

Gençlerimizi ve teknik kadroyu bu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve devamını diliyoruz.

efesspor-sampiyon (1)

efesspor-sampiyon (3)

YORUMLAR
  1. SİTE YÖNETİMİ dedi ki:

    AYAĞA KALKIN VE BU ÇOCUKLARI ALKIŞLAYIN. TÜM İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN ŞAMPİYONLUĞU KAZANDILAR. HELAL OLSUN ORHAN HOCA. HELAL OLSUN GENÇLER. EFES SPOR’UN GELECEĞİ İNŞALLAH SİZLERLE EMİN ELLERDE.
    GURUR DUYDUK BU ŞAMPİYONLUKLA.
    http://www.selcukhaber.com SİTE YÖNETİMİ.

    1. batuhan arucı dedi ki:

      herkese teşekkürler bizlerde sizler için oynadık kazandık 🙂

  2. Onur Meler dedi ki:

    Tebrikler cocuklar, tebrikler Orhan hoca… Basarilariniz daim olsun …
    Kutluyorum…

  3. hikmet AKINCI dedi ki:

    Orhan hocam seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

  4. orhan meler dedi ki:

    ıyı dıleklerınız ıcın ayrıca yanımızda olan, destek olan herkese cok ama cok tesekkurler ve tabıkı gencecık pırıl pırıl bu cocuklara sonsuz tesekkurler