site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor (U-13) Finalde

Selçuk Efes Spor (U-13) Finalde
27.05.2013
A+
A-

SELCUKEFESSPOR (3)

Selçuk Efes Spor: 2
Öz Çamdibi Spor: 1

Kendi grubunu 9 maçta hiç bir karşılaşmayı kaybetmeden şampiyon olarak tamamlayan Selçuk Efes Spor’a play of karşılaşması öncesi şampiyonluk kupası verildi.

Selçuk Efes Spor grubundaki şampiyonluk sonrasında çekilen kura sonucu play of da eşleştiği Öz Çamdibi Spor u 2-1 yenerek final karşılaşması oynamaya hak kazandı.

Selçuk Efes Spor karşılaşmada;

1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Atakan GÜNGÖREN
7-Ömer MANG
8-Şafak Ayberk ATAN
10-Ömer Can KIVIRCIK
11-Hasan ÇUBUK
13-Ahmet KORU
14-İsmet FİDAN
15-Fatih AKPINAR
16-Mert KADEM
17-Batuhan TAVASLI
9-Batuhan MORKAYA
19-Sebahattin NERGİZLER kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşmaya Selçuk Efes Spor çok hızlı başladı ve 2.dakikada golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Ömer MANG’ın pasına Hasan ÇUBUK dokundu ve Selçuk Efes Spor 1-0 öne geçti. 20.dakikada ise Ömer Can KIVIRCIK’ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer MANG düzgün bir vuruşla Selçuk Efes Spor un 2.golünü atarak skoru 2-0 a getirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Selçuk Efes Spor oldu. Ardı ardına gelen pozisyonlarda Ömer Can KIVIRCIK VE Ömer MANG ile üç net pozisyondan yararlanamazken bir topu da direkten döndü. 45.dakika da Öz Çamdibi Spor’un golü geldi. Bu dakika da kalecimiz Tugay GÖRCAN üzerinden seken topa çizgide Öz Çamdibi Sporlu oyuncu dokundu ve skor 2-1’e geldi. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabası sonuç vermeyince Selçuk Efes Spor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak final karşılaşmasını oynamaya hak kazanan taraf oldu.

Selçuk Efes Spor’un rakibi 29 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Güzeltepe Spor-Altınırmak Spor karşılaşmasından sonra belli olacak. Kazanan taraf Selçuk Efes Spor’un rakibi olacak

Final karşılaşması 01 Haziran Cumartesi günü saat 17.30 da Buca BLD. Tesislerinde oynanacak. Final karşılaşmasını kazanan taraf Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil etme hakkını elde edecek.

Final karşılaşmasına çıkacak olan Selçuk Efes Sporlu gençlerimizi, gösterdikleri bu büyük başarıdan dolayı kutluyor ve final karşılaşmasında başarılar diliyoruz.

SELCUKEFESSPOR (1)

SELCUKEFESSPOR (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Orhan hoca ve takımını yürekten kutlarız sevgi, arkadaşlık ve planlı disiplinli çalışmayla şu an U-13 lerde 144 takım arasında en iyi 8 takım arasına kalmayı başardılar. Finalde başarılar. Bu çocuklara biraz destek çıkılması gerekir diye düşünüyorum. http://www.efesspor.org

  2. eski selçuklu dedi ki:

    tbrk ederim iyi iş çıkarıosunuz ne kadar uzaktanda takip etsek gönlümüz hep selçuk efes..:(

  3. Anonim dedi ki:

    Selçukta bir kitap yapılmış carpuza cafede var o kitap. kitapta selçukta insanlara sormuşlar selçuğun değerleri nelerdir diye. verilen cevaplardan bir tanesi EFES SPOR olmuş. bu cevap bile anlayana yeter. Selçukta SELÇUK EFES SPOR gerçeği gözardı edilemez…

  4. ccc dedi ki:

    vefa efendi egoların için yedin bu takımı..küllerinden yeniden doğdu helal olsun gençlere helal olsun menfaatsiz çalışan hocalarına..

  5. güzeltepe spor dedi ki:

    Bız altınırmak sporu yenıp ocumuzu alıcaz sonra sızı yenıp turkıye fınallerıne katılıcaz 7 numaranız ve 10 numaranız sadece ıyı bızım takımımızın hepsı ıyı bekleyın sız buca beledıye tesıslerı bızım ugurlu sahamız.

  6. Beşiktaşlı Hüseyin perk dedi ki:

    Helal size

  7. APASASLI 35920 dedi ki:

    selçuğumuzun gururu olan bu değerli gençlerimiz ve efes sporumuzun gelecek A takımı oyuncularını yürekten kutluyoruz final maçında başarılar diliyoruz…