site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor U-13 Berabere Kaldı

Selçuk Efes Spor U-13 Berabere Kaldı
26.04.2013
A+
A-

EFESSPOR

(U-13) SELÇUK EFES SPOR : 2
(U-13) ÖDEMİŞ BELEDİYE SPOR : 2

U-13 liginde zirve mücadelesi veren iki ekip Selçuk’ta karşı karşıya geldi. 1. sıradaki Selçuk Efes Spor ile 3. sıradaki Ödemiş Belediye Spor arasındaki karşılaşmadan kazanan çıkmadı ve bu sonuçla Selçuk Efes Spor grubundaki liderliğini sürdürdü.

SELÇUK EFES SPOR karşılaşmada;
1- Tugay GÖRCAN
2- Özkan TÜL
3- Berk CECO
4- Batuhan ARICI
5- İsmail Görkem UÇAR
6- Atakan GÜNGÖREN
7- Hasan ÇUBUK
8- Şafak Ayberk ATAN
9- Batuhan MORKAYA
10-Ömer Can KIVIRCIK
11-Ömer MANG
12-Emre ÇOKYAMAN
13-Ahmet KORU
14-İsmet FİDAN
15-Mert KADEM
16-Fatih AKPINAR
17-Batuhan TAVASLI

kadrosuyla mücadele etti. Oyun oldukça dengeli başladı ve ilk dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Zaman zaman her iki kalede de oluşan pozisyonlardan, her iki takımda yararlanamadı. Ancak 16.dakikada Selçuk Efes spor defansı arkasına atılan topla buluşan Ödemiş Belediye Sporlu oyuncu, çok iyi vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrasını daha etkili oynamaya başlayan Selçuk Efes Spor golü bulmakta çok gecikmedi. 25. dakikada topla buluşan Şafak Ayberk ATAN ceza sahası dışından yaptığı çok güzel vuruşla kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarı daha istekli ve oyunu rakip yarı alana yıkan bir Selçuk Efes Spor vardı. Birçok pozisyon üretilmeye başlandı ve 38.dakikada da bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 47.dakikada bir çok oyuncusuyla gol bulmaya çalışan Selçuk Efes Spor ani ve hızlı gelişen Ödemiş Belediye Spor atağına engel olamayınca kalesinde golü gördü 2-1. Yenen gol sonrası oyunda bir süre bocalayan ve topa hakim olmakta zorlanan Selçuk Efes spor 56.dakikada sol kanattan Ömer MANG ile geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde topla buluşan Batuhan MORKAYA’nın iyi vuruşu ile skoru 2-2 ye getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.
Karşılaşma da Selçuk Efes Spor takımı, geçtiğimiz haftalardaki güzel oyununu ve performansını arattı. Gençlerimize başarılar ve bu haftadaki kötü oyunlarını gelecek haftalarda telafi etmelerini diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.