site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor Gençleri Kazanmaya Devam Ediyor

Selçuk Efes Spor Gençleri Kazanmaya Devam Ediyor
17.04.2013
A+
A-

DSCN7585

SELÇUK EFES SPOR (U-13) : 10
SELÇUK GENÇLİK SPOR (U-13) : 0

U 13 kategorisi karşılaşmasında iki Selçuk ekibi karşı karşıya geldi. 16. grupta yer alan takımlarımızın karşılaşmasından Selçuk Efes Spor 10-0 galip ayrıldı. 3. haftası oynanan ligde ilk iki karşılaşmasını farklı kazanan Selçuk Efes Spor üçüncü haftadan da farklı galibiyetle ayrılarak grubunda liderliğini sürdürdü. Selçuk Gençlik Spor ise bir puan ile yoluna devam ediyor.

Selçuk Efes Spor yaklaşık iki yıldır birlikte oynuyor olmanın avantajını kullanarak oyuna oldukça etkili başladı. Gole ulaşması da çok geç olmadı. 4. dakikada ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Hasan ÇUBUK topa çok iyi vurdu ve top direğe çarparak kalecinin solundan ağlarla buluştu 1-0. Ardından 8. dakikada Ömer Can KIVIRCIK’ın kullandığı kornere iyi yükselen ve vuran İsmail Görkem UÇAR takımını 2-0 öne geçirdi. İyi oyununa devam eden ve ard arda pozisyonlara giren Selçuk Efes Spor 18. dakikada Ömer MANG’ın 22. dakikada da Hasan ÇUBUK’un ayağından iki gol daha bularak ilk yarıyı 4-0 önde kapadı.

İkinci yarının başlarında daha farklı bir oyun vardı. İlk yarıda pek varlık gösteremeyen Selçuk Gençlik Spor ikinci yarıya daha istekli başladı ve bir topu da direkten döndü. İlerleyen dakikalarda oyuna tekrar ağırlığını koyan Selçuk Efes Spor’un golleri ard arda geldi. Selçuk Efes Spor 46.dakikada Hasan ÇUBUK, 48.dakikada Ömer MANG, 51.dakikada Hasan ÇUBUK,54.dakikada Ömer MANG, 58.dakikada Hasan ÇUBUK ve 60.dakikada da Batuhan MORKAYA İLE 6 gol daha bularak karşılaşmayı 10-0 önde bitirdi.
DSCN7589

YORUMLAR
  1. miray alçiçek dedi ki:

    bizde bu maçlarda varız hocam bizide unutmayın yaaa