site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor da Yoğun Mesai

Selçuk Efes Spor da Yoğun Mesai
16.08.2014
A+
A-

fotoğraf 1

Bir yanda okulların kapanmasıyla start alan Selçuk Efes Spor yaz futbol okulu çalışmaları yoğun talep alarak tüm hızıyla devam ederken, diğer yanda bu sezon müsabakalara katılacak alt yapı grupları da çalışmalarına start verdi. Yaz futbol okulunda 110 gencimize eğitim veren Selçuk Efes Spor kulübünün çalışmalarından aileler oldukça memnun kalırken çalışmaların kış döneminde de devam etmesini talep ediyorlar, çocuklarımızın mutluluğu da gözlerinden okunuyor. Çalışmaları yeni start alan alt yapı gruplarında bu sene Selçuk Efes Spor kulübünün mücadele edeceği U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 yaş gruplarında yer alan sporcularımızda antrenmanlarını sürdürüyor. Hafta içi beş gün sürdürülen çalışmalarda spor okulu öğrencileri ile birlikte 200’ün üzerinde sporcu katılırken, antrenmanlar her yaş grubuna özel olarak düzenleniyor.

21 Eylül de müsabakaları başlayacak olan amatör takım ise çalışmalarına hafta başında başlayacak. Müsabakaları en yakın tarihte başlayacak olan alt yapı gruplarından U-15 kategorisi karşılaşmaları 6 eylül, U-17 kategorisi karşılaşmaları ise 13 eylülde start alacak. Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor alt yapı antrenörü Orhan MELER ” kulüp olarak son yıllarda üzerinde özenle durduğumuz alt yapı çalışmalarının meyvelerini hem kupalar kazarak, hem de ilgi görerek toplamaya başladık. Yaz spor okulunda hiç bir kulüpte eşi benzeri görülmemiş bir ilgi gördük. Çalışmalarımız yaz boyunca çok keyifli geçti ve geçmeye de devam ediyor. Aileler verilen emekten, çocuklarına gösterilen ilgi alaka ve değerden dolayı çok mutlular, çocuklarımız çalışmaların her saniyesinden çok keyif alıyor ve bu durumları yaşıyor olmaktan da biz çok mutlu oluyoruz. Ayrıca alt yapı gruplarımızın da çalışmaları ile Selçuk’ta çok büyük bir kitleye eğitim veren bir kurum haline gelmiş olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz. Bu sene alt yapıda yedi ayrı kategoride müsabakalara katılabilecek seçilmiş alt yapı oyuncu kitlesini kurmuş durumdayız ve bu yedi kategorinin her birinde Selçuk’umuza kupa kazandırma hedefiyle sezona başlamış bulunmaktayız. Emeği geçen, bize destek olan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Tüm kategorilerde karşılaşmalara katılacak olan Selçuk Efes Spor’a başarılar diliyoruz.

fotoğraf 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.