site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk CHP Meclis Üyesi Adayları

Selçuk CHP Meclis Üyesi Adayları
18.02.2014
A+
A-

chp-meclis

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Vefa Ülgür

CHP Selçuk Belediye Meclis Üyesi Adayları:

1- Veli Keskin
2- Volkan Tabak
3- Müge Yelken
4- Tolga Sürekli
5- Sezaver Albeyoğlu
6- Fadıl Lale
7- Mehmet Karanfil
8- Mehmet Kırca
9- Mediha Fiçor
10- Süleyman Sertoğlu
11- Ayten Özazman
12- Aliye Ermiş
13- Nevruze Gültekin

Selçuk CHP Kontenjan Adayları:

Filiz Ceritoğlu Sengel
Mustafa Atınç

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    SELCUK CHP NIN , SAYIN BELEDIYE BASKANI VE CALISANLANLARININ UC DONEMDIR YAPTIKLARI GELECEGIN TEMINATIDIR… DORDUNCU DONEMDE DE SIMDIDEN BASARILAR DILIYORUZ… “GORUNEN KOY KLAVUZ ISTEMEZ!!!!

    1. Anonim dedi ki:

      önce çalışanların maaşını ödesin vefa ülgür. ondan sonra dördüncü döneme otursun.

  2. Kireç dedi ki:

    CHP zenginler listesi yapmış eleştirisi bence yersiz ama malum sebeplerden bende CHP veya AKP’ye oy vermeyi düşünmüyorum. Bu sefer kadınlara ve esnaflara listesinde yer veren ve yiğitçe mücadele eden gönlümdeki partiye oy vereceğim. İşçi Partisi adayı Seyfi Talyak’ı destekliyorum.

  3. Caner dedi ki:

    Vefa bu sefer hüsran olup çarşıya çıkamayacak gibi- Zaten 5 yılda bir çıkıp yalancı gülücüklerle karanfil dağıtıyor. Ha var ha yok. Oylar MHP de birleşsin bencede.

  4. anonim dedi ki:

    Kimse kimsenin gerçek Chp’li ya da hizip Chp’li diye sorgulayamaz.Biz partimizi iktidara taşımak için çaba sarf ediyoruz.Belki bazılarından farklı düşünüyoruz.Kazanan partimiz olsun.Çünkü parlemento dışı kaldığımızı kimse unutmasın.Yine bu partiye hiç bir beklentisi olmadan bağlı olanlar üzülüyor.

  5. Anonim dedi ki:

    70’li yıllarda “HALK İÇİN HALKLA BERABER” diye bir sloganımız vardı.Dağlara taşlara CHP Halkın Partisi diye yazılırdı.Şu listeyi görünce CHP’li olmaktan utanç duydum.Mediha FİÇOR gece gündüz halkın içinde 9.sırada,Müge YELKEN (liste dışı olsa bile) 3.sırada başka bir şey yazmayacağım elim varmıyor.Gerçekten büyük ayıp.

  6. Selçuk CHP emekçileri dedi ki:

    SEÇİMLERE 40 GÜN KALA
    2014 Yerel seçimlerine yaklaşık 40 gün kala İzmir’ in hatta Türkiye’nin modern, demokrat insan haklarına saygılı ve şirin ilçesi Selçuk’ta yaşananlar aşağıda birazdan okuyacaklarınızı kaleme almama sebep oldu.
    Sizlere daha bugüne kadar olan sancılı dönemi anlatmayacağım. Size şu anki durumu ozetleyip mevcut durum hakkında bir şeyler söyleyeceğim.
    Mevcut CHP ‘li başkan anlaşılan o ki bazı hesaplar içine girmiş olacak ki CHP’nin gerçek emekçilerini yani hakedenleri aday göstermek yerine CHP ye yani Türkiye’nin ilk ve tek demokrat partisine alakasız kişileri aday gösterdi. Görünen o ki başkan ya parti değiştirmeyi düşünüyor yada seçim kaybedeceğini sanarak seçim masraflarını bu alakasız kişilere yüklemeye çalışıyor.
    Sayın başkan, CHP nin gerçek emekçilerini bir kenara atıp listenin sonunda aday göstererek, onları yok saymanız şaşırtıcı değil. Halbuki sen bu emekçiler sayesin bunca zamandır başkan olarak kaldın ve hatta şu an bile onlar sayesinde seçim çalışmalarını bu seviyeye getirdin. Onlar sayesinde maaşını almaya devam ettin. Deyim yerinde ise saltanatını sürdürdün.
    CHP nin Selçuklu emekçileri kapı kapı dolaşıp, parti için demokratik mücadelerini verdiler. Bu günkü Türkiye ortamında bu mücadeleyi vermek ya da verebilmenin ne kadar zor olduğu sanırım herkesçe malumdur.
    Ama yazık ki sayın başkanın unuttuğu nokta CHP ve ülkesi için bu kadar fedakarlık yapan emekçilerin seçim için gerekli sermayeyi de bir şekilde sağlayabilecek olmaları idi. Onların istedikleri sadece emeklerinin karşılıklarını alabilmek ve hizmetlerine devam etmek idi.
    Unutulmamalıdır ki; Aslına ihanet içinde olan eski başkanların hangi sulara yelken açtıkları gün gibi aşikardır. Sanırım siz sayın başkanın da o sulara gideceği belli iken sizi suçlayamıyorum. Suçlu olan seni iyi tanımayan, değiştiğini göremeyen ve maalesef tekrar aday gösterme gafletine düşen CHP üst yönetimidir.

    Selçuk CHP emekçileri

    1. Anonim dedi ki:

      ağzınıza sağlık. herşeyi çok net özetlemişsiniz.

  7. anonim dedi ki:

    Bu yorum her şeyi duru şekilde açığa çıkarmış.Teşekkür ederim.En güzel ölçüm aracı sandıktır.

  8. Anonim dedi ki:

    CHP’yi elitlerin partisi değildir.CHP işçinin,emekçinin,halkın partisidir.Selçuk yönetimi CHP’den uzaklaşmıştır.Çünkü zenginleşmişler,etrafları kuşatılmıştır.Benim 78’lerdeki devrimci arkadaşım ekmeğin fiyatını bilemeyecek zengin çocuklarını 3.sıradan meclis üyesi gösterebilecek kadar maalesef elitist olmuştur.Onu suçlamıyorum,Bu onun suçu değil,onun değişen yaşama biçimidir.Lütfen CHP’yi ait olduğu yere. Halk’a teslim ediniz..

  9. Anonim dedi ki:

    Listeyi değiştirin tepkilere son verin artık.Bu kadar aleyhte olan eleştirilere kulak verin artık.Seçmen çok kırgın gönlünü alın yetkili arkadaşlar

  10. Anonim dedi ki:

    Burdaki herkesin fikri aşağı yukarı aynı. Merak ettiğim koca CHP yönetimi tüm bu eleştirileri nasıl görmezlikten gelip aynı aday da ve halkın tanımadığı ve istemediği meclis adaylarını millete zorla seçtirmeye çalışıyor. İşte zaten CHP özde halkın partisi değil,elitistlerin partisi olduğu için iktidar olamıyor.

  11. Anonim dedi ki:

    SEVGİLİ MUHALİFLER 15 YILDIR GÖRÜŞMÜŞ OLDUGUMUZ GİBİ 31 MART SABAHI TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ. SİZ HER SEÇİM ÖNCESİ MAŞAALLAH BÖYLE KONUŞURSUNUZDA SEÇİMDEN SONRA BİRİNİZİ ORTADA GÖREN YOK. VARMI EVİNİ ARABASINI ORTAYA KOYACAK DELİKANLI HAFTALARDIR YAZIYORUM CEVAP YOK. VEFA ÜLGÜRÜN KAYBETMESİ DURUMUNDA ARABAMI VERİRİM. ADAYINA GÜVENEN BABA YİĞİTLER BEKLENİYOR. KAZANDIGIM İDDAAYI TAMAMEN HALK İÇİN HARCIYACAGIM. KUMAR OYNAMIYORUZ ADAM ARIYORUZ.

    1. Anonim dedi ki:

      meclis üyelerine sor sen bu sorunu. hepsinde seçim için ortaya koyacak araba da var ev de…

  12. BELEVİLİ dedi ki:

    BASKANIM BEN VE BENİM GİBİ NİCELERİ BU PARTİYE NELERİMİZİ FEDA ETTİK AMA SEN KİMLERE NEYİ EMANET EDİYORSUN .BELEVİNDE CHP Yİ BİTİREN ADAMI KOYMUSSUN ORAYA

  13. belevin den dedi ki:

    baskanım ben dogma büyüme beleviliyim burda chp li dogdum chp li ölcem ama 3 günlük adamı meclise koymussunuz .BU ADAM BELEVİNİ BİLE BİLMEZ .tabiki belevinde su gercek var sami türüdü izmide yasadı yıllarca özcan ışık ankarada yasadı ve geldi.meclis üyesi kerim görken de aynı izmir suan senin yanındaki MEMET KIRCA oda aynı izmir BASKAN BİZ KOYUN DEGİLİZ .