site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP de Olağanüstü Kongre Mi Yapılacak

Selçuk CHP de Olağanüstü Kongre Mi Yapılacak
15.10.2014
A+
A-

chp-logoCHP Selçuk İlçe Örgütü kongreye gidiyor. Kongre için imzaları toplayan muhalif delegeler toplanan 68 imzayı CHP İlçe Başkanı Özge Yıldırım’a teslim ettiler. Mustafa Ürkmez, Yaşar Aydın, Güllü Kartal ve Hasan Uysal’ın başını çektiği grup partiyi tekrardan yerelde iktiadar taşımak için bir yönetim değişikliğinin gerektiğini söylediler.

Yerel seçimlerin ardından ilçe yönetimini eleştiren bazı muhalifler, Selçuk CHP İlçe Örgütünde muhalif delegelerle görüşerek olağanüstü kongre için imza toplamaya başlamışlardı.125 Delegenin 68 ‘inin imzasını alan parti içi muhalifler Mustafa Ürkmez, Yaşar Aydın, Güllü Kartal ve Hasan Uysal imzaları İlçe Başkanı Özge Yıldırım’a teslim ettiler.

Toplanan imzaların ardından ilçe yönetiminin konu hakkında bir toplantı yaparak önümüzdeki günlerde olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Gelen gideni aratmaz çünkü şimdiye kadar chp ben belirledim bu oldu ile yönetiliyordu.Şimdi ne olacak göreceğiz.Meclis üyeleri ne olacak grup kararı alırken neye göre hareket edecekler.Çünkü onları oraya getiren güç karşısında ne yapacaklar.Bunları delege veya üyeler belirlemedi.Sizi meclis üyesi yapıyorum dedi, oldular.Belediye seçimini akp kazanmadı birileri altın tepside ikram etti.Alacağız diye çok koştururuz daha…

    1. Şaşırı-yorum dedi ki:

      Madem yanlışı gördünüz, madem uygulamaların doğru olmadığını düşünüyorsunuz o zaman neden hala koşturuyorsunuz. Koşturmayın. Yanlış olduğunu düşündüğünüz ve hatta yazarak dile getirdiğiniz bir oluşumun arkasından hala koşuyorsanız o zaman o çirkin soruyu sormak zorundayım. Ne menfaatiniz var?

  2. YAZI_YORUM dedi ki:

    OLAYIN ÖZÜ; CHP İlçe kongresinde kaybet…Yerel seçimlerde AKP ye çalış, CHP secimi kaybetsin ve ilce yönetimi başarısız olsun ki ..bu arkadaşlarında önü açılsın.. tipik CHP ZİHNİYETİ…BU YÜZDEN CHP KAYBEDİYOR ZATEN..

  3. Anonim dedi ki:

    nasıl bir zihniyet bu yahu….bir çok chp li yerel seçimde akp için çalıştı şimdide chp yi biz istiyoruz diyorlar..vefa ya kızgınmışlar onun için akp yi desteklemişler…nerde kaldı sizin atatürkçülüğünüz,idealleriniz,dünya görüşünüz vsvsvsvs…..siz sadece başta varsanız varsınız başta yoksanız yoksunuz ..53 yaşındayım hep chp dedim…ömrümün kalanı ne kadar bilemem ama bildiğim tek şey var asla chp demiyecem

    1. Şaşırı-yorum dedi ki:

      Ben sizin ne dediğinizi anlayamadım. Biraz dinlenip, sakinleşip duygu ve düşüncelerinizi tekrar dile getirmenizi rica edeceğim.

    2. serkan dedi ki:

      Atatürkçü olmak için chp li olmank mı gerekiyor..çok talihsiz bi açıklama…akp dini kullanır..chp Atatürk’ü.. mhp den başka vatan sevdalısı yoktur ..ondan sonra herkez birbirine laf eder…O sizin Atatürkün chp si eskidendi…şimdikilerin içinde kimler var kimler..memleket Atatürk’ün partisinin eline kalırsa 1 ayda bölünecek…Atam bi çıksa mezardan sizin gibi kafaları kendi yerine gömer…

  4. anonim dedi ki:

    Bu parti içinde baş uç sorunu değil, mutlak bir başkan olur ama ortak bir anlayış,paylaşım diğer insanların düşüncelerine değer verilir.Kayda değer olanlar tartışılır.Bunun mücadelesi olmalıdır.Bunu partiye yerleştirmek gerekir.Hangi ortak akıl ile ne yapıldı.Ben bilirim havası her zaman hüsrandır.Yapan sadece kendi zarar görse tamam ama bir kitle görüyor.

  5. vatandaş dedi ki:

    BİZLER İLÇE BAŞKANINI VEYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI NEZAMAN ÜYELER OLARAK KENDİMİZ BELİRLEYECEĞİZ İŞTE OZAMAN HERŞEY YOLUNA GİRECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM YOKSA HER SEÇİLEN DİKTATÖR KESİLİR BAŞIMIZA

    1. Şaşırı-yorum dedi ki:

      Diktatörlük herkesin başarabileceği bir anlayış ve erk değildir. Siz bu gibi insanlara Diktatör derseniz gerçek diktatörler bundan alınganlık gösterebilir. Ben zikrettiğiniz yöneticiler için demiyorum. Sadece kavram ile ilgili yazıyorum. Bu gibi durumlarda diktatör değil Küçük Burjuva Aristokrasisi daha uygun bir kavramdır.

      1. Yıldırım dedi ki:

        Şaşırı-yorum, doğru söylüyorsunuz. Fakat ilçe başkanı kendinin diktatörlüğe meğilli olduğunu ileri sürüyormuş 🙂

  6. Anonim dedi ki:

    Türkiye nin hiçbir yerinde chp kongresi olmayacakmış dün açıklandı.. Akp kazandığı yerlerde bile yeniden yapılanmaya gidiyor.. chp ise rezil olduğu ilçelerde illerde bile yeniden yapılanmaya gitmiyor.. seçimlerden sonra ise halk cahil efendim o yüzden kazanamadık ..adamlar (akp) 9 seçimden beri çıktığı her seçimde chp yi yerin dibine gömdü, ama bu chp, başarısısız olulan yerlerde bile yönetimi ısrarla tutmaya devam ediyor… chp bu kafayla giderse kıyamete kadar bırakın iktidarı koalisyonda 1-2 bakan bile göremez

  7. Anonim dedi ki:

    mustafa ürkmez yerel seçimde hangi partiye oy verdin çık adam gibi söyle delikanlı olun biraz delikanlı

  8. GEBEKİRSE dedi ki:

    dostlar birbirinize sallamaktan vazgeçin. demiş ya adı sanı belli olmayan zat… bu nasıl zihniyet yahu? zihniyet ortada kaybedersen eğer gideceksin. bahane üretmeyip çamur atmayacaksın.isimler önemli değil parti önemli burda. adam 53 yaşındaymış ben chp liyim diyor. ama bundan sonra chp demem diyor.partinin suçu ne arkadaş.idareciler yanlış tercih yaptı ve sonuç ortada.adaya küsebilirsin ama partiye küsmek niye.parti kişinin hayat görüşüdür.insan hayata küser mi.o zaman pisikiyatrik vaka olursun dost.insanlar gelir geçer ama örgüt kalıcıdır.sen chp den vazgeçme ki selçuk ve ülkemiz akp ye mahkum olmasın.zaten senin gibi küskünler bunları başımıza getirdi. selçuk, chp de biraraya gelmeli.bu her zamankinden daha gerekli.ama görüyorum ki anonimler selçuk chp yi bitirmişler.yazık.