site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP Bıraktığı Emaneti Geri Almaya Kararlı

Selçuk CHP Bıraktığı Emaneti Geri Almaya Kararlı
05.03.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Örgütü parti binasında düzenlediği Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısının birinci bölümünü gerçekleştirdi. Son 10 yılda Parti İlçe Örgütünde görev alan tüm üst düzey üyelerinin katıldığı toplantının en büyük amacının 2019 yerel seçimlerde Selçuk Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi Politikalarına teslim edilmesini sağlamak olduğu vurgulandı.

Aralık ayında gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısında genç ve dinamik ilçe Başkanı Merve Çalışkan ile birlikte tecrübeli bir Yönetim Kurulu oluşturan CHP Selçuk İlçe Örgütü, Gençlik ve Kadın Kolları seçimlerini tamamladıktan sonra kolları sıvayarak çalışmalara hız verdiler. Yenilenen yönetim ile birlikte yoğun bir çalışma temposuna giren CHP Selçuk İlçe Örgütü, bu kapsamda ilk Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP Selçuk İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra bugüne kadar Partide görev alan eski İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Selçuk Belediyesi Meclis Üyeleri ile bazı Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcileri de katıldı. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantı öncesi tüm İlçe Örgütü adına; Afrin’deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen “Zeytin Dalı” Harekatında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada Şehit düşen tüm güvenlik güçlerine Allahtan Rahmet, ailelerine sabır dileyen CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan, yaralı askerlere de acil şifalar diledi.

Genel Kurul süreçlerini tamamladıktan sonra Delege ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte genişletilmiş toplantılar düzenlediklerini, şimdi ise daha kapsamlı bir toplantı düzenleyerek geçmişte parti ilçe yönetiminde görev almış tüm partililer ile yaşanan tüm süreçleri değerlendireceklerini ifade eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan, bu toplantıları bundan sonra sık sık gerçekleştireceklerini, CHP İlçe Örgütü olarak asıl amacın kimin belediye başkanı adayı olacağı değil, CHP politikalarının yeniden Selçuk Belediyesinde yer almasını sağlamak olduğuna vurgu yaptı. Yapılacak olan bu tür Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantılarında zaman zaman tartışmaların da yaşanacağına, ancak önemli olan herkesin bu parti çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde sade Selçuk ve Selçuk halkı için mücadele edilmesini sağlamak olduğuna dikkat çeken Başkan Merve Çalışkan, “Ben inanıyorum ki, bu tür toplantılar hem partimiz için, hem de Kentimiz için oldukça fayda sağlayacak. Bizler hep birlikte birer gücüz.. Bu güçle 2019 yerel seçimlerinde emanetimizi yeniden elimize alarak, Partimizin politikalını halkımıza bir kez daha göstermektir. Ben bu anlamda toplantımıza katılan geçmişte ve şimdi görev yapan, partimize oldukça fayda sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Merve Çalışkan, son olarak; “2019 yerel seçimlerini alıp onu sıçrama tahtası yapıp, 2019 genel seçimlerinde de İzmir ve Türkiye genelinde partimize iyi bir oy oranıyla katkı sunarak, Cumhuriyetimizin değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.