site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Çevre Duyarlılığı Gösterdi

Selçuk Çevre Duyarlılığı Gösterdi
18.06.2019
A+
A-

Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre etkinliği büyük ilgi gördü. Kağıt, cam şişe, atık yağ ve pil gibi atıkların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe katkı sunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

Selçuk Belediyesi “Sıfır Atık” sloganıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Evlerde bulunan ambalaj atıklarının toplanması, geri dönüşüm bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe Selçuk halkı yoğun ilgi gösterdi. Pazar yerinde düzenlenen etkinlik kapsamında çok sayıda plastik şişe, kağıt, pil ve atık yağ gibi geri dönüşüm açısından önem arz eden atıklar Selçuk Belediyesi standına teslim edildi.

Etkinlikte ayrıca Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılabilmesi için hayata geçen “Nereye Atayım” projesi hakkında bilgi de verildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, özel olarak hazırlanan Selçuk Belediyesi Geri Dönüşüm standı ve panosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.