site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden YGS Adaylarına araç desteği

Selçuk Belediyesi’nden YGS Adaylarına araç desteği
02.03.2016
A+
A-

Son başvuru tarihi 10 Mart

Selçuk Belediyesi YGS’ye (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) girecek öğrencilere bu yıl da araç desteği veriyor. 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak sınava Selçuk Belediyesi’ne ait araçlarla sınava gireceği okula ulaşmak isteyen öğrencilerin 10 Mart 2016 tarihine kadar Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor.

Selçuk Belediyesi 13 Mart 2016 Pazar Günü YGS’ye girecek öğrencilerin sınava gireceği okullara daha kolay ulaşmaları için bu yıl da araç desteği verecek. Araç desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin 1 – 10 Mart 2016 tarihleri arasında sınav giriş belgeleri ile Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Selçuk Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla YGS adayı öğrenciler ve velileri sınav giriş yerlerine ulaştırılarak; sınav sonrasında Selçuk’a dönebilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.