site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden TOKİ anketi

Selçuk Belediyesi’nden TOKİ anketi
03.03.2015
A+
A-

toki banner-01

Selçuk Belediyesi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılması planlanan konutlar için vatandaşların taleplerinin belirlenmesine yönelik anket çalışması yapıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Selçuk’ta yapılması planlanan konutlardan ev sahibi olmak isteyen vatandaşların taleplerinin belirlenmesine yönelik ön bilgi sahibi olmanın amaçlandığı çalışmada vatandaşların tercih ettiği konut tipleri (2+1, 3+1), konutun metrekare cinsinden büyüklüğü gibi seçenekler ve fiyat aralıkları yer alıyor.

Ankete katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların www.selcuk.bel.tr adresinden anket formuna ve detaylı bilgiye ulaşabileceği belirtilirken, anketleri Selçuk Belediyesi Hizmet Birimi’ne ulaştırmaları gerektiği ifade edildi.

TOKI-ANKET

YORUMLAR
  1. Ömer dedi ki:

    Satıyoruz, sattt Sattık. La selçuk’ta rantın dibini gösterdiniz. Selçuk’ta Mecliste rant oylamasından başka bir şey yapılmadı. Açık ve net olarak söylüyorum; 31 Mart sabahından itibaren alın selçuk belediyesini inceleyin. Yapılan ihalelerin sayısını daha önceki dönemlerle fazla çıkacaktır. Yapılan ihalelerin alayının kendi paydaşlarına verilmesinden tutunda hizmet alımlarına kadar tamamen hukuksuzluk. ” Hukuk nedir; Hukuk, birey-toplum-devlet ilişkilerinde ortak iyilik ve ortak menfaati gözetir.” Maşallah soruyorum ”bizim belediye” toplumun menfaatinimi gözetti! Cevap hayır!. söylenecek çok şey varda en son söyleyeceğimi söyleyeyim. Balık baştan kokar demiştik. Yanlış metnin altında doğru imza bulunmaz demiştik. Suçlusu akp’ye oy vereceklerdir dedik. Dinletemedik. İğnenin sizlere battığı gün selçuk sokaklarında hangi yüzle dolaşacaksınız….

  2. anonim dedi ki:

    Zeynel başkan bu iş selçuk ta çok konuşuldu. Yapılan bütün toplantılara 14 Mayıs mahallesi muhtarı olarak babanda katıldı. Sonuç olarak bu anketler daha önce yapıldı. Neyin peşindesiniz. Rant mı ?

  3. halkın sesi dedi ki:

    TOK.İ ile alakası bulunmayan bir arsa üzerinde yapılacak olan konutlar için pazarlama şirketi olmayın..Hayretle bu durumu izliyorum..Belediye ne için ve ne amaçla bu işlere karışıyor anlamış değilim.Ayrıca bu anket denen başvuru belgesi Belediyede olduğu gibi parti ilçe teşkilatı tarafından da dağıtılmaktadır.Şöyleki; Tok.i diye adlandırılan bu bölge imarsız olarak bir firma tarafından satın alınmıştır.Daha üçlü dörtlü her neyse protokol ile bir şekilde imara alınmış, Selçuk Halkını yüksek bedeller ile konut satışı sunulmuştur.Buna karşılıkta Selçuk Belediyesine 14 adet konut bağışlanacaktı.Başka hesaplar var ise bilemem.Şimdi de getirmişler temcid pilavını yermisiniz diye.Birileri zengin olacak diye Ey pazarlama şirketi alet olmayın!

  4. selçuk sevdalısı dedi ki:

    tok.i sayfasına bakın bakalım.böyle bir proje var mı.yoksa bunlar hayal mi satmaya çalışıyor