site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden Şeker Tadında Bayramlaşma

Selçuk Belediyesi’nden Şeker Tadında Bayramlaşma
27.07.2014
A+
A-

selcuk-belediyesi-bayramlasma (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye personeliyle bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Salonunda yapılan bayramlaşma töreninde, Başkan Bakıcı, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür ederek, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı bayramlaşmaya istinaden yapmış olduğu konuşmasında duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; ”Kurum içerisinde biz hiç bir ayrım yapmadan birlik içerisinde kol kola çalışan insanlarız. Taşeronda hizmet alımıyla çalışan arkadaşlarımızda, memur olarak çalışan arkadaşlarımızda hep birlikte kurum içerisinde bir görev alıyoruz ve yerine getiriyoruz. Biz halkımızın hizmetlerini yerine getirmek zorundayız. Bu anlayışla da hizmet üretmek görevimizdir. Olaya bu şekilde baktığımız zamanda çok kıymetli hizmetlerin ortaya çıktığını görebiliriz.

Bakıcı; Personelin Özlük Haklarını Unutmadık

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı bayramlaşma programında personele müjdeli haber verdi. Personelin özlük haklarını unutmadıklarını belirten Başkan Bakıcı işçi ve memur kadrosunda bulunan personellerin hesaplarına Toplamda 181 Bin TL aktarımda bulunduklarını söyledi. Başkan Bakıcı ”Biz çalışanımızın bu bayramı rahat bir şekilde geçirmesi için önemli bir adım attık. 2013 yılından kalma işçilerimizin 13 yövmiyesi hesaplarına geçirilecektir.2014 yılı memurların sendikal haklarından olan Nisan Mayıs ödemesi hesaplarına geçmiş bulunmaktadır. Ailenizle birlikte güle güle harcayınız” dedi.

Meclis Üyeleri de Personelin Bayramını kutladı

Ramazan Bayramı Münasebetiyle bayramlaşma merasimine iştirak eden AK Parti meclis üyesi Nalan Başdemir, AK Parti Meclis Üyesi Burhan Becer, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Yaşar Yılmaz da teker teker söz alarak Belediye Personelinin bayramını kutladı. Konuşmalarda Nalan Başdemir dostluk ve kardeşlik temennilerine vurgu yaparken Burhan Becer konuşmasında Gazze’de yaşanan insanlık dramına vurgu yaptı. MHP meclis üyesi Yaşar Yılmaz ise konuşmasında “Ramazan Bayramının tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Personele Baklava İkram Edildi

Bayramlaşma merasimi bitiminde salonda bulunan tüm personele baklava ikram edildi. Başkan Bakıcı meclis üyeleriyle birlikte tüm personelin teker teker bayramını kutladı.

Bakıcı Muhtarları da Unutmadı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Bayramlaşma Programı kapsamında kendisini makamında ziyaret eden muhtarları kabul etti. Belediye toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Bakıcı burada teker teker muhtarların bayramını kutladı.

selcuk-belediyesi-bayramlasma (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    mal aldığınız esnafın ve taşeronlarında paralarını ödeseydiniz onlarda mutlu olsaydı