site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden Kamuoyuna Açıklama

Selçuk Belediyesi’nden Kamuoyuna Açıklama
11.12.2013
A+
A-

Selcuk-belediye-logo

Bir siyasi partinin ilçe başkanı tarafından “Kültür Bakanlığı’nın gönderdiği 800 bin liradan niye bahsetmiyorsun” diyerek belediyemize Kültür Bakanlığı tarafından yardım yapıldığı yönündeki açıklamaları üzerine;

Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2006 – 2013 yılları arasındaki banka ve muhasebe kayıtları incelenmiş, ilgili müdürlük tarafından başkanlık makamına gönderilen ekteki yazıda da belirtildiği gibi, “Efes, Kale ve diğer ören yerlerinin çevre düzenlemesi ve diğer restorasyon giderleri için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca maddi yardım yapılıp yapılmadığı sorulmaktadır. Banka ve muhasebe kayıtlarımızda 2006 yılına kadar yapılan tetkiklerde herhangi bir parasal gelire rastlanmamıştır” denilmiştir.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu tür açıklamalar yerel yönetimle Kültür Bakanlığı’nın ilişkilerine zarar verebilecek niteliktedir. Selçuk’un çıkarı için herkesin daha sorumlu davranması gerekiyor” dedi.

Doğru bilgilenilmesi adına kamuoyunun dikkatine sunulur.

Selçuk Belediyesi
Basın Bürosu

yazi1

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sema bu belgeler gozune girsinde insan gibi dogru soylemeyi ogren

  2. Anonim dedi ki:

    Kim sema mı doğruları söyleyecek ?????????*

  3. Anonim dedi ki:

    2006 ya kadar olanı değil 2013 e kadar olanı da yayınlayında görelim.hala vefa yı destekleyecek kadar selçuğu 15 senedir perişan edeni savunacak kadar utanmaz insanlar var…

    1. Ömür dedi ki:

      Arkadaş okumuyorsun galiba haberi ve belgeyi. Bu belge zaten üzerinde yazdığı gibi günümüzden 2006 ya kadar geriye dönük yapılan incelemelerin belgesi. Ne kadar ezbere konuştuğunuz burdan belli işte.

    2. selcuklu dedi ki:

      yahu zaten 2006 dan 2013 e kadar olan bu okuman da mı yok

  4. Anonim dedi ki:

    Yaziklar olsun be insanlarin gozunun icine baka baka sema yesilcimen yalanlar savuruyor. Birde. Utanmadan oy istiyor. Helal olsun ki vefa bey efendi sizlerin ne yapabilcegini bildigi icin her isini saglama almis. Ama bu tip hareketler ile akp selcukta kendini bitirmistir.

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    sema hanimin en son ki bahsettigi açiklamada 800 ler den bahsediyordu!!! bu belge içinde kendisinden bir açiklama bekliyoruz… siz selçuk halkini ne zannediyorsunuz selçuk akp baskani???

    1. Anonim dedi ki:

      ya öyle uzaktan uzaktan. yapçak bi işi olmayan. ona buna alkış tutmayı maharet sanan insanlar bi sussun yaa.

  6. LAZOĞLU dedi ki:

    anonim yorumunu genel yapmayı kimden öğrendin ablan dan mı akp desteklemektense vefayı desteklemek onurdur gururdur boşuna çırpınmayın çırpındıkça batıyorsunuz sizler sende bunu o kafana sok utanmaz insan yüzde elllniz burada oy kullansa bile SELÇUK akp geçit vermez çeşme varda su akmıyorsa vefa ne yapsın onu iktidar ilçe başkanına sor SELÇUK için 11 yıldır ne yapmış ne yüzle bizlerden oy isteyecekler

  7. Anonim dedi ki:

    fonlardan da bahsedilsin. kamulaştırmalar (istasyon meydanındaki), su kemerleri restorasyonu, kale projesi… kısmen haklı oldukları taraflar da var. bu kadar alkış tutmayalım hemen. nerden ne kadar fon kullanıldığı da açıklansın.

  8. Anonim dedi ki:

    “TAŞINMAZ KÜLTÜR VARLIKLARININ KORUNMASINA AİT KATKI PAYI”ndan ne kadar faydalanıldı? bu konuda da kamuoyu bir açıklama bekler. hangi yasaya ve hangi yönetmeliklere bağlı, hangi kurumlarla ilişkili? öyle zorluklar yaşıyoruz, böyle engel koydular….ama bi taraftan da hükmetin bir ayağı olan yerden de ne sağlandı. birçok açıklamada kaynak sağlandı diyorlar ama bu kaynak nedir? bunlar da konuşulsun. eksik bilgilendirme yapılıyor. böylelikle çamur atan da, kendini aklamaya çalışan da kamuoyunu yanlış yönlendiriyor.

  9. Bürokrat dedi ki:

    Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma Katkı payı İzmir sınırları içinde bulunan belediyelerin vatandaşlardan toplanan emlak vergilerinin %5 ini gönderdiği fonun adıdır.Kısacası belediyelerin kendi parasıdır.Bu paralarda kendi konusunda ve İzmir ili içinde kullanılabilir. Yani merkezi Hükümet ve genel bütçe ile hiçbir bağı yoktur. Saygılarımla.

    1. Anonim dedi ki:

      peki neden kültür bakanlığı ile ilgili bir yönetmelik üzerinden tanımlanır

    2. Anonim dedi ki:

      kamuoyu ile paylaşmamış olması şeffaflık ve hesap
      verebilirlik açısından önemli bir eksikliktir.

    3. Anonim dedi ki:

      Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması Hakkında Kanunun 12 nci maddesi ve 13.04.2005 tarihli ve 25785 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik” hükümlerine göre kültür ve tabiat varlıklarının onarımına yardım yapılmaktadır. YANİ?

  10. Anonim dedi ki:

    Siz bu belediyeyi başarısız göstermek için Selçuğu yok sayıp kalenin ışıklarını bile kapattınız. Eksik bilgi yok eksik akıllılar var size oy veriyor.

  11. Anonim dedi ki:

    peki bunun kullanılmasına ilişkin kararları kim verir? alan yönetimi mi ?!?!?!? 😀 eksik bilginin arkasında mutlaka bi yanlış vardır sayın bürokrat.

  12. güneş dedi ki:

    Sema Hanım bu kadarda yalan olmaz yani. Kalenin ışığı bile size fazla geliyor demek ki onu söndürdünüz. üstüne de yapılan kale güzelleştirilmesini kendinize mal etmeye çalışıyorsunuz. Vefa Başkanın dediği gibi siz bizim Pamucak’ta iki sıra tahtamızı bile söktünüz bunu mu yapmıcaksınız .

  13. ismail yıldırım dedi ki:

    Sn Osman BAŞTERZİ klavuzlarının kim olduğunu sanırım anlamıştır. Siyaset uzlaşma sanatıdır,politika ise izlenecek yönü belirler. AKP zihniyeti tüm bunları yok sayan bir ahlak seviyesindedir. Nüfuz sahibi saygın insanları yok etme pahasına her türlü aşağılık hareketi mübah görürler. Aslolan Selçuk’tur.

  14. Anonim dedi ki:

    Vefa ülgür ü destekleyenler siz nasıl akıl ve vicdan sahibi insansınız.erdoğana burda kurdele kestirmem diyen hastane için yer vermeyen vefa değil mi.kimi kandiriyonuz siz.utanmadan savunup destekliyorsunuz

  15. Anonim dedi ki:

    Erdoğan dediğin ülkemizin başbakanı ise uslubunuzu düzeltin. sayın başbakanın kurdele kesmek için Selçuk belediyesinin vereceği arsaya ihtiyacı yok. bu dedikoduları çıkaran selçuktaki beceriksiz AKP liler.

  16. Efesli dedi ki:

    Anonim, her şeyi ayagina isteyecegine, belediyenin internet sitesini aç da faaliyet raporlarini güzelce oku, aklinin ermeyeceği konulara da canını sıkma.

    1. Anonim dedi ki:

      koyun gibi güdülmekten vazgeçtiğiniz gün, özgür olduğunuz gündür.

  17. anonim dedi ki:

    Hükümet bir şey yapmaz buraya. Yaşa Aziz Başkan ne varsa sende var.

  18. Anonim dedi ki:

    Vefa tayyip e kurdela kestirmezmis diyen vatandas. Cahilsin hemde kor cahil haftalarca basinda yer aldi hastane olayi. Belediye hastane yerini veriyor. Ancak bakanlik utanmadan insaatini da yap diyor. Ayip ayip haram zikkim olsun odedigim vergiler.okulunu belediye yapicak, hastanesini belediye yapicak, hastasini izmire hastaneye belediye tasiyacak, okula her gun ogrencisini belediye tasiyacak, peki bu koca devlet ne yapicak. Utanmazlar laf soylerken bi dusunun. Selcuktaki hastane diye gittiginiz yerin saglik ocagindan farki yok. Bu hukumetin selcuktaki. Kolu bunu bilmez gormezmi. Vefa olmasa cok guzel dize getircek bu akp hukumeti bizide yatin kalkin vefaya dua edin iste.

    1. Anonim dedi ki:

      hiç dua etmiyorum vefaya. başkan olmadığı gün göreceğiz sokağa çıkabilecek mi?

  19. Anonim dedi ki:

    sema hanım projeye 800 bin yardım edildi diyor belediyeye yardım etti demiyor parayı belediyeye vercek değiller heralde.