site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesinden Emekçi Kadınlara Armağan

Selçuk Belediyesinden Emekçi Kadınlara Armağan
03.03.2013
A+
A-

emekci-kadinlara-hediye (3)Selçuk Belediyesi, Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi (SEGEM) in iş birliği ile pazardaki kadın esnaflara önlük hediye edildi.

Selçuk Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Kültür Müdürlüğü Personeli ve SEGEM çalışanları Cumartesi Pazarında tezgah açan emekçi kadınlara Kadınlar Günü dolayısıyla önlük ve çiçek armağan etti.

Tek tektezgahları dolaşarak kadınlara hediyeler veren grup, kadınlarında sorunlarını dinledi. Kadınlar Günü etkinlikleri ile ilgili açıklama yapan Selçuk Belediyesi CHP Meclis Üyesi Filiz SENGEL CERİTOĞLU “Kadınlar Gününe yönelik hem Selçuk Belediyesi hem de SEGEM olarak ortaklaşa birşeyler yapalım dedik. Bu beraberliğin içerisinden de çok güzel fikirler doğdu. Bunlardan ilki pazarda çalışan emekçi mücadeleci kadın esnaflarımıza önlük ve çiçekler armağan ettik. Kadınlar gününü bir hafta boyunca içerisinde eğlence, tiyatro ve panellerin yer aldığı çeşitli etkinlikler ile kutlamaya devam edeceğiz. Amacımız kadınlara ulaşarak kadınlarımızın gerçek sorunlarını ortaya çıkarmak ve bunları daha geniş kitlelere iletebilmek. Bu anlamda tüm kadınlarımızı yapacağımız etkinliklere bekliyoruz. Desteklerinden dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa ÜLGÜR’e teşekkür ediyoruz” dedi.

emekci-kadinlara-hediye (1)

emekci-kadinlara-hediye (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.