site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi

Selçuk Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi
09.01.2018
A+
A-

Tüm Yerel – Sen ile Selçuk Belediyesi arasında toplu sözleşme imzalandı. Selçuk Belediyesi’nde çalışan memurlar ve sözleşmeli personellere yönelik imzalanan toplu iş sözleşmesi ile hükümet tarafından verilen %5.69 zamma ek olarak sosyal denge tazminatı en yüksek tutardan ödenecek.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Tüm Yerel – Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altınel, Toplu İş Sözleşmesi ve Hukuk Sekreteri Ali Gültekin, İş Yeri ve Sendika Temsilcisi Sertaç Ramazan Kocaboz katıldı.

Tüm- Yerel Sen ile Selçuk Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine ilişkin bir açıklama yapan Başkan Bakıcı; “Memurlarla ilgili haklarının iyileştirilmesine yönelik toplu sözleşme imzaladık. İsteğimiz tüm çalışanlarımızın özlük haklarımızın sonuna kadar verilmesinden yanadır. Bunu da başarmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu konuda da gerçekten başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Sendikamız da bundan memnundur. Çalışanlarımız da bundan memnundur. Biz işveren sıfatıyla da bundan memnunuz. İnşallah bundan sonra da çalışanlarımızla ilgili çok daha güzel kararları alarak uygulayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.