site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu Açıldı

Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu Açıldı
03.07.2014
A+
A-

yuzme-kursu (2)

Selçuk Belediyesine ait yüzme havuzu açıldı. 5-14 yaş grubu için de yüzme kursu hizmeti veren havuz kapılarını Selçuklulara açtı.

Belediye Havuzunda Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü 5-14 yaş grubuna 10:00 ile 12:00 saatleri arasında, alanında uzman eğitmenler tarafından kursiyerlere yüzme dersi veriliyor. Minik sporculara 2 saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor. Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor.

Yüzme kursuna olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yüzme Antrenörü Gülden Özen “şu an yüzme kursunda 100’ün üzerinde öğrencimiz var. Kursa başvurmak isteyen minik sporcularımız için 4 Temmuz Cuma gününe kadar kayıtlarımız devam ediyor. Kursa kayıt yaptırmak isteyenler sağlık raporu ve kimlik fotokopisi ile Selçuk Belediyesi binasının 5. katında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilirler” dedi.

Pazartesi, Çarşamba, Cuma 12.00’den 17.30’a kadar, Salı Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00 ‘dan 17:30 ’a kadar halkla hizmet veren Selçuk Belediyesi yüzme havuzunun giriş ücretlerinin ise hafta içi yetişkinler için 10 TL, öğrencilere 5 TL, hafta sonu yetişkinler için 15 TL, öğrenciye 8 TL olduğu bildirildi.

yuzme-kursu (1)

yuzme-kursu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.