site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Travel Turkey’de

Selçuk Belediyesi Travel Turkey’de
04.12.2014
A+
A-

Selcuk-belediyesi-travel-turkey

Efes Müzesi Kültür ve Turizm Bakanıyla açılacak

Selçuk’un UNESCO Dünya Mirası listesine kabul edilmesi için gerekli çalışmaları sürdüren Selçuk Belediyesi Travel Turkey’e katılıyor. Kültürpark’da gerçekleştirilecek fuarın açılışının ardından aynı gün tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi’de ziyaretçilere açılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in yapacağı açılışlar, çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Başkandan çağrı var
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Travel Turkey’e katılacak 2 ilçeden biri Selçuk Belediyesi oldu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, dünyanın en büyük açık hava müzesi olan Selçuk’un ziyaretçilerini fuara beklediklerini bildirdi. Katılımcılara kültür turizmine yönelik çalışmaların anlatılacağını ifade eden Başkan Bakıcı, “UNESCO Dünya Mirası asıl listesine alınmak için gün sayıyoruz. Paha biçilmez mirası ve kültürel zenginlikleriyle evrensel değere sahip olan ilçemizi her alanda kendisine yakışan noktaya taşıyacağız. Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik’in açılışını yapacağı İzmir Travel Turkey fuarındaki standımız ve yenilenen görünümüyle Efes Müzesi’nin açılışına herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. antonyus dedi ki:

    “Travel Turkey’e katılacak 2 İLÇEDEN biri Selçuk Belediyesi oldu” DEMİŞSİNİZ. Selçuk Belediyesi İlçe değildir. Ya da Selçuk İLÇESİ belediye binasından ibaret değildir.
    Her Haberi Belediye Odaklı yapmakta haklısınız. STK öğütme makinası haline gelen belediye her şeyi kendi eliyle yapmaya çalışıyor. Yıllardır Selçuk’un festivallerini yapan Selçuk Efes Kültür Vakfını hangi etkinlikte belediye yanında görevli gördünüz? Yurt Dışı Tanıtım toplantılarına davet edildi mi?Selçuk’un Kurtuluşu festivalini belediye tek başına organize etti. Vakıf gene yok.
    Sonra duyduğum kadarı ile bu vakıf kapılarını Belediye ve diğer yandaşı kurumlara da açmış ancak Belediye Başkanı 2 STK’yı bir araya getirecek Büyüklüğü ve gücü olmadığı anlaşılmıştır. Ondan sonra vakıf deve güreşinden başka işler yapsın deniyor. Hiç kimseye görev vermeyen, bazı basit işleri tek başına yapan belediyenin enerjisini heba ettiğini düşünüyorum.
    Bu gibi basit işleri STK’lara dağıtıp enerjinizi büyük işlere harcamanızı, Selçuk Belediyesi’nin Başkanı’nın da Selçuk’un Başkanı Yayım organınızın da Selçuk Haberlerini yapması dileklerimle…