site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi personeline “iş güvenliği” eğitimi

Selçuk Belediyesi personeline “iş güvenliği” eğitimi
27.04.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi personeli “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kapsamında eğitim görüyor.

Tüm memurlar, kadrolu ve sözleşmeli işçiler ile İŞKUR’a bağlı TYP kapsamında çalışan personele İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Alper Kınık ile Mustafa Burak Cömert tarafından eğitim verilecek. Selçuk Belediyesi sorumluluğunda olan ve çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirerek, bu alandaki hataları en aza indirmek ve daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak için verilen eğitim hakkında konuşan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt; “Başkanımızın talimatıyla personelimizin sağlıklı ve güvenli şartlarda çalışması için gerekli olan tedbirleri almak başta olmak üzere kurum çalışanlarımızın eğitimine de önem veriyoruz. Bu amaçla her yıl olduğu gibi bu yılda ilgili personelimizi Temel İş Güvenliği Eğitimine tabi tutuyoruz. Amacımız ilgili yasal prosedürler ışığında personelimizin çalışma şartlarını iyileştirmektir” dedi.

26 – 28 Nisan 2016 tarihleri arasında Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu ve Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek “Temel İş Güvenliği Eğitimi” üç gün sürecek.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Maaş alma güvencesi de verildimi ?