site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi memurlarla sözleşmesini yeniledi

Selçuk Belediyesi memurlarla sözleşmesini yeniledi
02.02.2015
A+
A-

TJ3A0514

Selçuk Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında toplu sözleşme imzaları atıldı. Toplam 106 memuru kapsayan sözleşmede Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’dan memurlarına bir de yemek sözü geldi. Çalışanların özlük ve yasal haklarını koruduklarını ve haklarını önemsediklerini kaydeden Başkan Bakıcı, belediye olarak memurlara her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Selçuk Belediyesi Başkanlık makamında Başkan Zeynel Bakıcı öncülüğünde gerçekleşen sözleşme imza törenine Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır, İZSU, TİS ve Tüm Bel-Sen Hukuk Sekreteri Sefa Can, İZSU İşyeri Temsilcisi Pınar Kaya, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, Tüm Bel-Sen Selçuk Temsilcisi Bilgi Keskin ve ilgili kurum amirleri katıldı.

İyileştirmeler yapılacak

Memurların 31 Aralık 2015 tarihine kadar imzalanan bir yıllık sözleşme kapsamında onları daha ileriye taşıyacak olan özlük haklarıyla ve sosyal yardımlarla ilgili birkaç adım daha kaldığını dile getirenBaşkan Bakıcı, bu adımları da tamamlayarak başta memur olan personelin ve hizmet alımı ile çalışan tüm işçilerin daha iyi koşullarda olmasını temin edeceklerini söyledi.

Çalışanların kuruma gelirken istekli gelmesi ve işlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmesinin temin edildiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu çalışmaları yaparken de bir kurumu yönetmenin sorumluluğu içerisinde hareket ettiklerini ifade etti. Belediyenin mali durumunu da göz önünde bulundurduklarını kaydeden Başkan Bakıcı,“Belediyemizin mali durumu güçlü olduğu müddetçe biz birçok şeyi daha üst noktalara çekebiliriz. Birkaç adım var onları da tamamlayıp çalışanlarımızı çok daha huzurlu ortamlarda çalışmalarını sağlayacağız. Güzel bir birliktelik içerisinde memurumuzu hem sosyal anlamda, hem mali anlamda korumuş olacağız” dedi.

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere İzmir’in birçok belediyesi ile toplu sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Tüm Bel-Sen İzmir 1.Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır, bu yılki sözleşmede yasal çerçevede maddi bir değişiklik olmadığını ancak Başkan Bakıcı’dan çalışanlara yönelik yemek iyileştirmesi sözünü aldıklarını kaydetti. Bozkır; “Başkanımızdan çalışanlarımız için yemek konusunda bir iyileştirme yapacağı sözünü aldık. Önümüzdeki süreçte bu konuda sorumlu arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma oluşturacağız. Belediye Başkanımız Zeynel Bakıcı ve Belediye Başkan Yardımcımız Ali Karakurt gerekli katkıyı sunacaklarını belirtti. Bu gerçekleşirse çalışanlar için gerçekten ciddi bir kazanım olacak. Katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Karakurt’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Selçuk Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında 106 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi alkışlarla imzalandı.

TJ3A0510

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    tabiya hizmet alımı işçileri yaklaşık iki buçuk aydır maaş alamazken memura kadrolu işçiye ver gitsin

  2. Anonim dedi ki:

    ya taşaronun parası ne olcak 2 ayı geçti para alamıyoruz bi maaşlar dengelencekti garsonların maaşı 1700 den 1300 düştü nerde denge şoförün maaşı 1600 oldu hani denge çok saçmalıyo artık olan garsona oldu bütün pisliği çeken o bide maaşı düştü

  3. selçuklu dedi ki:

    yaa 2 ayı geçti maaş alamıyoruz bi maaşlarımızı düşürdüler garson 1700 den 1300 e düştü hani denge şofürün maaşı yükselti bütün pisliği garson çekiyo bide maaşı düşüyo saçmalıyolar artık

  4. cesur ses dedi ki:

    taşeronlar gidin sendikalı olun sizde arkadaşlar,hakkını alın.

  5. ccc dedi ki:

    bu psikolojık bir savastır..maaş odemezler sizde lanet olsun deyip istifayı basarsınız yerinize girecek akp li hazırdır..oyuna gelmeyin sabredin

  6. Anonim dedi ki:

    Vefa Ülgür zamanında böyle rezalet ve haksızlıklar olmamıştı. Maaşlar geç alınacaksa memur, işçi, taşeron herkes yarım maaş alır bir hafta sonra tamamı ödenirdi.