site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Meclisi’nde Soma Unutulmadı

Selçuk Belediyesi Meclisi’nde Soma Unutulmadı
03.06.2014
A+
A-

haziran meclis (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı başkanlığında toplanan Selçuk Belediyesi Haziran ayı meclisinde Soma’da yaşamını yitiren madenciler anıldı.

Selçuk Belediyesi Haziran ayı meclisi birinci oturumu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı başkanlığında toplandı. 10 maddeve 3 önerge ile toplanan meclisin açılışında konuşan Başkan Bakıcı Soma’da yaşamını yitiren madencileri andı. Başkan Bakıcı, “Hepimizin bildiği gibi Soma’da bir facia oldu, elim bir kaza yaşandı. 301 çalışanımız Soma’da şehit oldu. Sizleri onların anısına bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum” dedi.

Başkan Bakıcı saygı duruşunun ardından “301 şehidimize Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara da sabır diliyorum, acılarını paylaşıyorum. Bir daha böyle acı olaylar yaşanmamasını diliyorum” diyerek mecliste grubu bulunan siyasi parti sözcülerine söz verdi. Tüm meclis grubu sözcülerinin de Soma’da yaşamını yitiren madencilere rahmet ve ailelerine sabır dilemesinin ardından başlayan meclis toplantısında Selçuk Kentsel Otomasyon sisteminin sağlıklı ilerlemesi için Tapu Kadastro Müdürlüğü ile yapılan protokolün yenilenmesi ve sözleşmesi fesih edilen personelin göreve iadesi ile ilgili maddeler komisyona havale edilmeden oy birliğiyle kabul edildi.

Geri kalan maddelerden İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün görev ve çalışma yönetmeliğinin oluşturulması, Selçuk Şarapçı Kuyu Mevkiinde yer alan Tariş kullanımındaki belediye taşınmazı ile ilgili plan tadilatı yapılması, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün hisse satışı talebi, Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ile ilgili değişiklik yapılması talebi, Hal Müdürlüğü’nün kantar tartı ücretlerinde değişiklik yapılması, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili yönetmeliği gereği cadde tanımına uymayan yolların ulusal adres veri tabanına uygun olarak adlandırılması, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Selçuk 14 Mayıs Mahallesi 3330 adada yer alan taşınmazın zemin katında ticaret yapılmasına yönelik plan tadilatı talebi ile ilgili maddeler komisyonlara havale edildi. Selçuk Belediyesi Haziran ayı meclisinin 2. Oturumunun, ilgili komisyonların gerekli çalışmaları yapabilmesi için 6 Haziran Cuma günü saat 19.00’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

haziran meclis (2)

haziran meclis (3)

YORUMLAR
  1. ANONİM dedi ki:

    14 mayıs mahallesi 3330 adadaki imar parseli neden ticari alana dönüşüyor selçukta yerli ticaret alanı yok mu? yeterli ticaret alanı yoksa bütün mahalle değerlendirilmeli. ama amcınız birilerine kıyak yapmaksa ?????

  2. Anonim dedi ki:

    zemin katında ticaret diyor. yani demek oluyor ki bir nevi dükkan. bu dükkanı da ister market yapar, ister mobilyacı, isterse bimilyoncu. sanane kardeşim. illa ki bulaşçaksınız. daha önce niye sesiniz çıkmoyodu????