site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Çalışanları Vatandaşlara Destek Olmaya Devam Ediyor

Efes Selçuk Belediyesi sokağa çıkma yasağının uygulanmaya konulduğu andan itibaren Belediyeye ulaşıp ihtiyaçlarını isteyen vatandaşların isteklerini yerine getirmeye devam ediyor.

Selçuk Belediyesi Çalışanları Vatandaşlara Destek Olmaya Devam Ediyor
12.04.2020
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi çalışanları sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle birlikte vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Selçuk Belediyesi iki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan Selçukluların isteklerini yerine getiriyor.

Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında 31 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte, Selçuk’ta evlerinde kalan vatandaşların ekmek ve her türlü ihtiyaçlarını, Selçuk Belediyesi ekipleri ve Selçuk Vefa Sosyal Destek Grubu sahada birlikte yer alarak vatandaşların taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Gün boyu vatandaşların her türlü istek ve sorularını dinleyen SELBİM çalışanları ve Zabıta ekibi başta olmak üzere Efes Selçuk Belediyesi, Vefa Destek Grubu’na da katkı sunarak bu zorlu süreçte vatandaşların yardımına koşuyor. Belediyeyi arayarak ekmek ve diğer ihtiyaçlarını bildiren vatandaşların adres bilgilerini alan ekipler, tüm mahallelerde vatandaşların ekmek ve diğer ihtiyaçlarını karşıladılar.

Korona Virüsü (Kovid-19) salgın nedeniyle alınan sokağa çıkma yasağı döneminde ihtiyaç sahibi her vatandaşın yanında olmak için yasağın açıklandığı dakikalardan itibaren kriz masasını toplayarak çalışmalarına başlayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ihtiyacı olan herkesin yanında olacaklarını belirterek şunları söyledi; “Sevgili Efes Selçuklular evlerinde kalmaya devam etsin. Paniğe, telaşa gerek yok. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu günler birlik ve beraberlikle, dayanışma içerisinde halkımızın yanında olma zamanı” dedi.

CAN DOSTLARI DA UNUTULMADI
Efes Selçuk Belediyesi herkesin evinde kaldığı günlerde can dostlarını da unutmadı. Kent merkezi ve ara sokaklarda kurum çalışanları tarafından sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.