site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Anaokulu için işbirliği protokolü imzalandı

Selçuk Belediyesi Anaokulu için işbirliği protokolü imzalandı
26.09.2018
A+
A-

Selçuk Kaymakamlığı ile Selçuk Belediyesi arasında düzenlenen işbirliği protokolü Kaymakam İnci ve Başkan Bakıcı tarafından imzalandı. İmzalanan protokole göre Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, Selçuk Belediyesi Anaokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğine uygun bir şekilde faaliyet gösterecek.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Selçuk Kaymakamlığı’nda imzaladığı işbirliği protokolü ile Selçuk Belediyesi’ne ait Kreş ve Gündüz Bakımevi Selçuk Belediyesi Anaokulu olarak faaliyet gösterecek. Selçuk Belediyesi Anaokulu Selçuk Kaymakamlığı ve Selçuk Belediyesi işbirliğiyle işletilecek.

Selçuk Belediye Meclisi tarafından Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısında Atatürk Mahallesi’nde bulunan kreş ve gündüz bakımevinin Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne on yıl süreyle tahsisi ve işbirliği protokolü imzalanması için Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya yetki verilmişti. Verilen yetki gereğince Selçuk Kaymakamlığı ile Selçuk Belediyesi arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

Selçuk Belediyesi’nin desteği sürecek

İmzalanan protokole göre Atatürk Mahallesi’nde bulunan Selçuk Belediyesi’ne ait Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak kullanılan taşınmaz Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğine uygun olarak Selçuk Belediyesi Anaokulu olarak hizmet verecek. Anaokulu bünyesinde görev yapacak olan yönetici, öğretmen ve diğer tüm personelin sicil ve özlük iş ve işlemleri Bakanlık mevzuatı doğrultusunda yürütülecek. Bunun yanı sıra Selçuk Belediyesi Anaokulu’nda tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri, sosyal faaliyetler ilgili prosedürlere uygun bir şekilde devam edecek. Selçuk Belediyesi’nin, anaokuluna eğitim öğretim ile birlikte öğrencilerin bakım ve iaşe ihtiyaçlarının karşılanması desteği sürecek.

Selçuk Kaymakamlığı ile Selçuk Belediyesi arasında düzenlenen işbirliği protokolü imza töreninde bir açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Velilerimiz için, ailelerimiz için ama en çok da çocuklarımız için bu protokolle doğru bir adım attık. Bu protokol hayırlara vesile olacaktır. Bizim bu protokolü imzalamadaki temel amacımız çocuklarımızın ilgili prosedürlere, yönetmeliklere, kanunlara uygun olarak eğitim görmeleridir. Eğitime desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ise protokol imzalanmasından sonra yaptığı açıklamada; “ Biz kaymakamlık ve belediye olarak hepimiz biriz. Beraberce eğitime destek vereceğiz; öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitip geleceğin cumhurbaşkanlarını, başbakanlarını, milletvekillerini, kaymakamlar, belediye başkanlarını çıkaracağız. Sayın Başkanımla beraber öğretmenlerimizin motivasyonunu arttıracağız. Gerekli destekleri vereceğiz ve en iyi şekilde öğrencilerimizi yetiştireceğiz. Bilgi tüketen toplumdan bilgi üreten topluma, teknoloji tüketen toplumdan teknoloji üreten topluma geçiş yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.