site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Manisa’dan ödülle döndü

Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Manisa’dan ödülle döndü
12.05.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu Manisa’dan ödülle döndü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Erol Namdar “Fark Yaratanlar” kategorisinde ödül aldı. Selçuk’un tüm mahallelerindeki çocukları tiyatroyla tanıştırması Namdar’ a ödül getirdi.

2016- 2017 Tiyatro Sezonunda Ege Bölgesi’nde sahneye koyulan oyunlar seyredilerek performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı olarak değerlendirdiği ve bu yıl 17.’si düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

Fark yarattı

Seçici kurul üyelerinin, Türkiye ve KKTC’de sahne açan tiyatroların sezon oyunlarında başarılı buldukları sanatçıları halk jürisi (seyirci) olgusuyla değerlendirdikleri bir ödüllendirme sistemiyle Ege Bölgesi içerisinde yaptığı değerlendirmede Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel yönetmenlini Erol Namdar “Fark Yaratanlar” kategorisinde, Selçuk’un mahallelerindeki çocukları tiyatroyla tanıştırması sebebiyle ödüle layık görüldü. Ödül töreninde bir konuşma yapan Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar; “ Direklerarası seyircilerine, değerli jüri üyelerine şahsımı bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Selçuk Belediye Tiyatrosu’na her zaman destek veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Özel bir teşekkürü de canım anneme ve ekip arkadaşlarıma yapmak istiyorum. Onlar olmasaydı, bu başarı olmazdı” dedi.

Ödül töreninin ardından programa katılan ve ödül alan sanatçılara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kokteyl verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.