Selçuk Haber

Selçuk Belediye Spor Parlıyor

1.Amatör kümede bu hafta Gümüldür’de oynanan Gümüldür spor –  Selçuk Belediye spor  müsabakası nı Selçuk Belediye spor  4-2 kazandı.

Oyuna, Halil-Uğur Gözen-Olcay Başol-Serdar-Erdinç(Fırat DK80)-Uğurcan(ÇağrıDK45)–Şükrü-A.Kadir-Mehmet Ihlamur –Olcay Öztürk-Eray onbiryle çıkan takımımız, maça iyi başladı. 10. dakikada  A.Kadir sağdan ortaladı ve Olcay Başol kafa ile skoru 1-0 yaptı. Oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Selçuk Belediyespor  25. dakikada Mahmet Ihlamur’un ara pasıyla buluşan  Olcay Öztürk sol çaprazdan düzgün bir vuruşla ikinci golü buldu ve skor 2-0 oldu. Gümüldür spor oyuna tutunmak adına hamle yapmak istediği bölümde 35. dakikada bir gol bulsa da 40. Dakikada Mehmet Ihlamur’un kullandığı köşe vuruşuna Eray  ön direkte kafa ile ilk yarının skorunu 3-1 olarak belirledi.

İkinci yarıda  Gümüldür spor tekrar oyuna ortak olma adına baskı kurdu ve bunun neticesini 69. Dakikada attığı golle aldı ve skor 3-2 oldu. Ancak  Selçuk Belediye spor  maçı kopartma adına iyi oyun sergileyerek, 75. Dakikada yine bir yan topta kaleciden seken topu Eray tamamlaması ile golü buldu ve maçın skoru 4-2 oldu.

Bu sonuçların ardından 1.Amatör küme 10. Grupta ilk yarı tamamlanmış oldu.  Puan cetveli  şu şekilde oluştu.

Exit mobile version