site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediye Spor Parlıyor

Selçuk Belediye Spor Parlıyor
30.11.2012
A+
A-

1.Amatör kümede bu hafta Gümüldür’de oynanan Gümüldür spor –  Selçuk Belediye spor  müsabakası nı Selçuk Belediye spor  4-2 kazandı.

Oyuna, Halil-Uğur Gözen-Olcay Başol-Serdar-Erdinç(Fırat DK80)-Uğurcan(ÇağrıDK45)–Şükrü-A.Kadir-Mehmet Ihlamur –Olcay Öztürk-Eray onbiryle çıkan takımımız, maça iyi başladı. 10. dakikada  A.Kadir sağdan ortaladı ve Olcay Başol kafa ile skoru 1-0 yaptı. Oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Selçuk Belediyespor  25. dakikada Mahmet Ihlamur’un ara pasıyla buluşan  Olcay Öztürk sol çaprazdan düzgün bir vuruşla ikinci golü buldu ve skor 2-0 oldu. Gümüldür spor oyuna tutunmak adına hamle yapmak istediği bölümde 35. dakikada bir gol bulsa da 40. Dakikada Mehmet Ihlamur’un kullandığı köşe vuruşuna Eray  ön direkte kafa ile ilk yarının skorunu 3-1 olarak belirledi.

İkinci yarıda  Gümüldür spor tekrar oyuna ortak olma adına baskı kurdu ve bunun neticesini 69. Dakikada attığı golle aldı ve skor 3-2 oldu. Ancak  Selçuk Belediye spor  maçı kopartma adına iyi oyun sergileyerek, 75. Dakikada yine bir yan topta kaleciden seken topu Eray tamamlaması ile golü buldu ve maçın skoru 4-2 oldu.

Bu sonuçların ardından 1.Amatör küme 10. Grupta ilk yarı tamamlanmış oldu.  Puan cetveli  şu şekilde oluştu.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçuk belediye spora gösterilen ilginin yarısını acaba selçuk efes spor a gösteremez miyiz. yılların kulubü üvey evlat oldu malesef .

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bir gun birlesecekler sabirli olunuz….