site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediye Spor Kulübü Yeni Yerinde

Selçuk Belediye Spor Kulübü Yeni Yerinde
11.12.2012
A+
A-

Selçuk’ta yıldız sporcular yetiştiren en önemli noktalardan biri olan Selçuk Belediye Spor Kulübü yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Atatürk Mahallesi 1016 sokak numara 10’da faaliyetlerine devam eden Selçuk Belediye Spor Kulübü 2013 yılında da Tenis, Basketbol, Voleybol, Futbol, Yüzme, Satranç, Halk Oyunları, Saz Kursu Tiyatro gibi branşlarda 527 kişi ile sanatsal ve kültürel faaliyetlerini sürdürüyor.

Selçuk Belediye Spor Kulübünün başarı çıtasını her geçen gün yükselttiğini söyleyen kulüp başkanı Ümran Songun “Selçuk Belediye Spor Kulübü ailesine dâhil olmak isteyen herkesi yeni yerimize bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    YA EFESSPOR , YA SELÇUK GENÇLİK SPOR NE OLCAK?

    1. engin dedi ki:

      sizin de sorduğunuz soruya bak çok yaıp vallahi böyle sorular sormayın aman ha , uyuyan halk uyanmasın.
      efessporumu sordunuz, yoksa selçuk gençlik sporu mu? güzek sorular ama bilmeniz lazım eğer selçuklu iseniz onlar bu ilçenin üvey evlatları selçuku yönetenlerin gözünde.
      bir daha öyle şeyler sormayın ki kimse rahatsız olmasın

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    hiç kacisi yok eninde sonunda birlecekler…

  3. selçuklu dedi ki:

    aynen belediye belediyespora yemek verir ayakkabı alır çünkü zenginler kulübü.efes ile gençlik spor ise fakir takımı tabiki fakirler kulübü .ama selçugun yetiştirdigi futbol oynanayan gençlere bakarsanız hepsi efesspor tabanından örnek bülent cevahir….bi gün bu devran dönecek fakirler zenginmlere yemek verecek unumayınnnn saygılar.

  4. Anonim dedi ki:

    tabi ya seçimlerde çıkacak efes sporlu gençlik sporlu yöneticiler akp nin çanagına su taşıyacak. alanen açık açık spor klübünde siyaset yapcaklar ondan sonra çıkıp chp li belediye başkanından destek isteyecekler. efes sporun başında seçimlerde boy boy fotograf gösteren sayın başterziler nerelerdesiniz desteginiz seçimlere kadarmıydı. seçim bitti efes spor bitti seçim bitti gençlik spor bitti. herkez önce yaptıgınn sehabını kendisine sorsun. ondan sonra çıkıpta belediye başkanına sorsun.

    1. Selçuk-Efes dedi ki:

      sizin kısır çekişmeleriniz yüzünden yarım asırlık Efes spor yok oluyor göz göre göre. Tutturmuşsunuz o chp li bu akp li yazık ilçedeki futbol takımlarını bile siyasete alet edenlere.
      Bizi osman, vefa ilgilendirmez kardeşim takımına ve ilçene sahip çık.
      hani Efes sporumuz için şöyle diyorduk unuttunuz mu;
      sokakta oynasan, kaldırıma çıkar yine seni destekleriz. Bizim zihniyetimiz bu idi. Çünkü, Efes spor bizler için bir kulüp olmanın ötesinde, bir sevdanın adı. Biz takımımızın hangi ligde oynadığına ya da durumuna bakıp da, ona göre yanında yer almamayız. sahip çıkalım takımımıza lütfen

  5. atana meydan boş. yakalayan yok nasıl olsa dedi ki:

    tabi tabi güzelim görürsem söylerim. her kimse ekmek yediği çanaga tüküren, burnu sürte sürte bunun hesabını vermeli. kulüp binası, kulüp arabası, kulüp arabasının mazotu, bakımı, malzeme yardımı. bunları bu güne kadar kim karşıladı. sen bilmiyorsan ben söyleyim belediye karşıladı. sen ne yaptın peki seçimlerde 4 tane zibidinin gelipte efes spor bizimdir demesini destekleyip arkasından alkış çaldın. peki ya vefa başkan ne yaptı. maden sizin dedi efes spor hadi bakalım yüzdürün gemiyi dedi. ha bunun derken kulüpte oturdunuz, belediyenin efes spora tahsis edip deposunu mazotla doldurdugu otobüsle maçlara gidip geldiniz, malzeme yardımını yine belediyeden aldınız. yüz karanız ama söyleyim. şu anda belediyenin size binlira borçsuz tertemiz sapasaglam verdiği arabanın. bırakın artık yürümesini o kadar kötü bir vaziyette. sigortasını vizesini bile yaptıramadınız. yani anlıyacagınız vefa ülgür tam elini çekmediği halde sizler gemiyi batırdınız. çıkmışsınız şimdi burda demogoloji yaparak yok yarım asırlıkmış, yok sokakta oynasa kaldırımda izlermiş ayaklarıyla kendinizi avutuyorsunuz. geriye bir dönün de bakın bu kulüp en parlak yıllarını kimlerin yönettiği dönemlerde geçirmiş. şu anda bahsetmiş oldugunuz efes spor kulübü vefa ülgür elini bir tam çekerse tarih sayfalarında dahi bulamayacagınız yerlere gömülür. kahramanlık yapmaya gerek yok. YİĞİDİ ÖLDÜRÜN AMA HAKKINI DA VERİN. bu gün bu kulübün bu durumunun sorulması gereken birileri varsa. bu yazıyı okuyanlar gibi o suçlularda kendisini biliyor. lütfen gidin o bileti o şahıslara sorun. vefa ülgüre degil.

  6. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    hangi sartlarda olursa olsun eski efes spor lokelemizi bi sekilde ayni yerinde geri istiyoruz…. o zaman herkes gorecek ki efes spor eski sahsali gunlerine donecektir.! eski lokalimizi yikipta lokali yukariya tasiyan zihniyetlere yuhhhh olsun… kimse looo llooooo looooo yapmasin kardesimmmmm.(yikildigindan beri spor kulturu bile kayboldu) Bizler eski efes sporlular olarak Sag oldugumuz surece o lokelimiz ayni yerinde olmalidir… Belediyemiz istedigi an eczaneye ve pideciye daha islek yerden birer dukkan temin eder ve bizde efes spor lokelemizin eskisi gibi olmasini saglariz. sayin Baskanimiz eski efesspor lokelinde ki o guzel gunlerinizi akliniza getiriniz lutfen!!!! gerçek efes sporlular goreve! SAYGILARIMLA….