site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk 8 Eylül sevincini Pamela ve Ümit Besen şarkılarıyla yaşadı

Selçuk 8 Eylül sevincini Pamela ve Ümit Besen şarkılarıyla yaşadı
09.09.2018
A+
A-

Selçuk’un Kurtuluşu’nun 96. Yılı Ümit Besen ve Pamela Konseri ile kutlandı. 8 Eylül coşkusunu müzik ziyafetinin yanı sıra havai fişek ve marşlarla yaşayan Selçuklular unutulmaz bir gece geçirdi.

Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılı muhteşem bir konserde kutlandı. Arabesk Fantezi Müziğin Usta Yorumcusu, gönüllerde şarkılarıyla olduğu kadar beyefendiliğiyle de taht kuran Ümit Besen ile Türk Rock Müziği’ne kendi tarzıyla farklı bir soluk getiren Pamela şarkılarıyla Selçuklular’a muhteşem bir gece yaşattı. Ümit Besen’in “Tahta Masa” , “Okul Yolu”, “Islak Mendil”, “Nikah Masası” gibi hafızalarda yer edinen şarkılarıyla geçmişe yolculuk yapan Selçuklular, son dönemde arabesk şarkılara yaptığı coverlarla dikkat çeken Pamela’nın şarkılarıyla da coştu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Ümit Besen’in daveti üzerine sahneye çıkarak eşi Ayşen Bakıcı ile dans etti.

Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılı sebebiyle düzenlenen 49. Selçuk Efes Festivali’nin beşinci gününde kurtuluş coşkusu Selçuk’u sardı. Festivalin beşinci gününde Selçuk’a çevre il ve ilçelerden de çok sayıda kişi akın etti.

Cimnastik Festivali renk kattı,

Kültür, sanat ve sporu UNESCO Kenti Selçuk’ta birleştiren festivalin beşinci günü, Pazar yerinde düzenlenen 8. Uluslararası Artemis Ephesia Cimnastik Festivali ile başladı. Zuhal Fitness Club’ın öncülüğünde düzenlenen festival için farklı il ve spor kulüplerden gelen yaklaşık 300 sporcu birbirinde başarılı performanslar sergiledi. Gösteride Zuhal Fitness Club’ın sahnelediği “Kurtuluştan Kurulaşa” adlı gösteri büyük beğeni topladı. 8. Uluslararası Artemis Ephesia Cimnastik Festivali öncesi Ayşe Begüm Onbaşı, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak gibi ülkemizi yurt dışında temsil eden başarılı sporcuların Cafe Carpouza’da düzenlenen imza gününe özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

İkiliden müzik ziyafeti

8. Uluslararası Artemis Ephesia Cimnastik Festivali’nin ardından Selçuklular kurtuluş coşkusunu bir müzik ziyafeti ile taçlandırdı. Ümit Besen ve Pamela beraber ve sola şarkılarıyla Selçuklular’a muhteşem bir gece yaşattı. Şarkılarıyla kuşakları birleştiren Pamela ve Ümit Besen son dönemde büyük beğeni toplayan “Seni unutmaya ömrüm yeter mi?” şarkısını Selçuklular hep bir ağızdan söyledi. Ümit Besen ve Pamela’nın muhteşem konserinin ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı sahneye çıkarak; her iki sanatçıya günün anısına çiçek ve Artemis Heykeli hediye etti. Konser sonrasında ayrıca Selçuk’un kardeş şehri Siegburg ile Selçuk’un kardeş şehir oluşunun 25. Yılı şerefine Siegburg Kardeş Şehirler Başkanı Manfred Hagen’a Başkan Bakıcı tarafından bir plaket verildi.

Unutulmaz konserin ardından 49. Selçuk Efes Festivali’ne renkli sunumuyla renk katan Doğukan Alsay Selçuklular’ı ışık gösterileri ve sloganlarla coşturdu. Selçuk’un Kurtuluşu’nun 96. Yılı onuruna muhteşem bir havai fişek gösterisi düzenlendi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla birlikte sahnede marşlar söyleyerek kurtuluş coşkusunu tüm Selçuklularla birlikte yaşadı.

49. Selçuk Efes Festivali 9 Eylül akşamı saat 21.30’da Pazar Yeri’nde gerçekleşecek olan Kurtalan Ekspres Konseri ile son bulacak.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”151″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.