site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk 8 Eylül Öğrencilerinden Örnek Davranış

Selçuk 8 Eylül Öğrencilerinden Örnek Davranış
25.03.2013
A+
A-

DSCN0348

“Mavi Kapak, Mavi Sevgi’’ kampanyasına destek olmak amacıyla 8 Eylül Okul Aile Birliği,  çocuklarının topladığı kapakları ilgili birime iletilmek üzere SELENDER’e teslim etti.

8 Eylül İlk ve ortaokul öğrencileri tarafından “mavi kapak-mavi sevgi” kampanyasına deste olmak amacıyla toplanan kapaklar ilgili toplanma noktasına iletilmek üzere SELENDER’e teslim edildi.

Kapakları derneğe teslim eden okul aile birliği başkanı Jale Beger ve üyelerden Server Torun ve Duygu Okuruğlu ile birlikte 8 Eylül Okulu öğretmeleri SELENDER’ i (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) ziyaret etti. Yapılan ziyarette SLENDER_8 EYLUL_R2derneğe üye olmak istediklerini de belirten okul müdür vekili Yeşim Macit,”Bizler, Okul aile birliğimizin başkan ve üyeleriyle birlikte sizlerin yanında olduğumuzu belirtmeye geldik. Selçuk’ta engelleri birlikte aşabilme adına bizlerinde üzerine ne düşerse bunları yerine getirmekten mutluluk duyacağız. Bugün okul aile birliğimizle birlikte öğrencilerimizin topladığı kapakları sizlere teslim etmeye, bu vesileyle derneğe üye olmaya geldik.”diyerek üye olacak isimleri ve telefon numaralarını dernek başkanı Mehmet Durmuş’ a teslim etti.

Ziyarete ilişkin SELENDER başkanı Mehmet Durmuş ise, samimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mehmet Durmuş açıklamasında ”8 Eylül eğitimcilerinin ve okul aile birliğinin yaptıkları bu ziyareti çok anlamlı buluyorum. Gönül birlikteliğimiz her daim devam etmesini arzu ediyorum. Sohbetimizde engelli kardeşlerimizin yaptıklarından bahsettik. Bunları sitemizde yayınladığımızı ve ilerleyen günlerde de Selçuk Belediyesi’nden stant isteğimizin olacak. Yakında yapacağımız kurslar hakkında konuşurken okula gelemeyen bir engelli öğrenci kardeşimizle ilgili birlikte çalışma yapıp engelli kardeşimizin sorununu çözmek için dernek olarak harekete geçeceğimizi n sözünü veriyorum. Eğiticilerin ve velilerin gönüllü destekleri bizlere güç verecektir. Ayrıca ziyaretçilerimiz üyelik evraklarını tamamlayarak derneğimize üye olacaklar. Kendilerine, sosyal sorumluk kavramını içselleştiren 8 Eylül okulunda çocuklarını okutan aileler adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

BİLGİ:

“Mavi Kapak-Mavi Sevgi” kampanyasıyla ilgili detay bilgi için tel: 0232 444 35 66  Faks: 0232 445 38 73

Selçuk’ta sandalye alımıyla ilgili görüşmek için SELENDER  tel: 0 232 892 12 97
mavi kapak mavi sevgi

YORUMLAR
  1. Selçuk'lu dedi ki:

    8 Eylül okulu okul aile birliğinin yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederiz.