Selçuk Haber

Selçuk İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplanıyor‏

selcuk-truzim-koordinasyon-toplantisi (1)

Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın daveti üzerine, Turizm koordinasyon kurulu Selçuk İMKB Anadolu Lisesi toplantı salonunda Perşembe günü bir araya geliyor.

İstanbul’dan sonra en fazla ziyaretçi akınına uğrayan Selçuk/Efes yeni sezona başlarken  “İlçedeki Turizm İmkânlarının geliştirilmesi, halkta turizme yakınlık uyandırılması, nitelikli tesislerin kurulması”, bunların yanı sıra yöremizdeki tarihi ve turistik değerlerin korunması ve tanıtılması açısından yapılacak toplantı kapsamında.

İlçede konaklayacak turistlerin hizmet alımı açısından, tam bir güvenlik ve kolaylık içerisinde ulaşım, konaklama, yeme-içme ve eğlenme gereksinimleri ile turistlerin yoğun olduğu bölgelerde alınacak tedbirler bu toplantıda görüşülecek.

Bu çerçevede temizlik ve kamu düzeninin sağlanması, gerekli tedbirlerin alınması, ilçe halkının turizm gelirlerinden daha çok pay almasının sağlanabilmesi için; yapılacak toplantının Kamu ve özel kuruluşlar arasındaki koordinasyonun sağlanması amacıyla 21.03.2013 Perşembe günü saat. 14.00’da Selçuk İMKB Anadolu Lisesi salonunda yapılacaktır denildi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

Exit mobile version