site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplanıyor‏

Selçuk İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplanıyor‏
19.03.2013
A+
A-

selcuk-truzim-koordinasyon-toplantisi (1)

Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın daveti üzerine, Turizm koordinasyon kurulu Selçuk İMKB Anadolu Lisesi toplantı salonunda Perşembe günü bir araya geliyor.

İstanbul’dan sonra en fazla ziyaretçi akınına uğrayan Selçuk/Efes yeni sezona başlarken  “İlçedeki Turizm İmkânlarının geliştirilmesi, halkta turizme yakınlık uyandırılması, nitelikli tesislerin kurulması”, bunların yanı sıra yöremizdeki tarihi ve turistik değerlerin korunması ve tanıtılması açısından yapılacak toplantı kapsamında.

İlçede konaklayacak turistlerin hizmet alımı açısından, tam bir güvenlik ve kolaylık içerisinde ulaşım, konaklama, yeme-içme ve eğlenme gereksinimleri ile turistlerin yoğun olduğu bölgelerde alınacak tedbirler bu toplantıda görüşülecek.

Bu çerçevede temizlik ve kamu düzeninin sağlanması, gerekli tedbirlerin alınması, ilçe halkının turizm gelirlerinden daha çok pay almasının sağlanabilmesi için; yapılacak toplantının Kamu ve özel kuruluşlar arasındaki koordinasyonun sağlanması amacıyla 21.03.2013 Perşembe günü saat. 14.00’da Selçuk İMKB Anadolu Lisesi salonunda yapılacaktır denildi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    efesin icindeki dukkanlar selcugu mahvetti sayin kaymakam bir cozum yokmu acaba o konuya ki esnaf is yapamiyor acaba iktidar partisi de ne dusunur bu konuda efendim

  2. türk dedi ki:

    selçuk ve efesdeki esnafı nasıl kalkındırırız diye konuşmuyacakları kesin…

  3. selçuklu dedi ki:

    ust kapi baska ve alt kapi baska tel den çaliyorlar… Birlik olur ise her sey istenildigi sekilde olur unutmayalim lutfen heepiniz birlesip toplantiya katilin ve orda isteklerinizi dile getiriniz.

  4. Cüneyt dedi ki:

    İlçedeki sorun, Selçuktaki turistik işletmelerde kalifiye elemanların bulunamamasıdır .Eğitime ağırlık verilmeli, İşletmeler düşük faizli kredilerle desteklenmelidir. Ayrıca Turistlerin daha keyifli ve uzun vakit geçirmeleri için aktiviteler üzerinde çalışılmalıdır. Şehir merkezi içerisinde park ve kaldırım sorunları bulunmaktadır. Özellikle yazın kiralık araçlarla yüzlerce turist gelmektedir ve ciddi park ve adres bulma sorunları yaşamaktadırlar. Şehir merkezindeki motorların yasak alanlara girmemesi konusu hemen ele alınmalıdır. Efes e giden yürüyüş yolu üzerinde yenileme yapılıp koşu ve aktivite için daha uygun şartlara getirilmeli ve ışıklandırılmalıdır. Efes e yürüyerek gitmek isteyen,spor yapmak isteyen bir sürü insan var bu ilçede. Toplantıda Değerlendirmeniz ricasıyla. .Teşekkürler

  5. hemşeri dedi ki:

    GÜZELİM SELÇUĞUMUZ TARİHİ ESERLERİ İLE ,DENİZİ İLE ANILMAZ OLDU. TİNERCİLER,BAĞIMLILAR ÇÖPLÜĞÜ DİYE ADLANDIRILIYOR..GÜNDÜZ SAATLERİNDE DAHİ ÖZELLİKLE ASLANLI HAUZ VE CİVARI BÜYÜK TEHLİKE.BİZ VATANDAŞ OLARAK ÜRKÜYORSAK GELEN TURİSTLERİN HALİNİ BİDE SİZ DÜŞÜNÜN..

  6. güneş dedi ki:

    böyle şey görülmedi efes kavşağında ağaç ektin suç, efese dükkan yaptınmı mesele yok, Başkan ruhsat vermedi Hükümet Bakanlık kurdu ruhsat kesti nasıl bir yönetim şekli bu,efesteki esnaf’ı düşünen yok.