site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şehit Fikri Üyücü Anısına Yapılan Kütüphanenin Açılışı Yapıldı

Şehit Fikri Üyücü Anısına Yapılan Kütüphanenin Açılışı Yapıldı
11.10.2020
A+
A-

1994 Yılında Şehit olan Şehit Piyade Er Fikri Üyücü anısına 8 Eylül İlkokulunda Şehit Kütüphanesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaptırılan Kütüphanenin açılışına Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz, Şehidin Anne ve Babası, Okul Müdürü, Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Eren ve Gaziler katıldı.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci açılış münasebetiyle yaptığı konuşmasında, “Bizler değerlerine bağlı bir milletiz. Varlığımızı borçlu olduğumuz şehitlerimizin şehadeti bizim en önemli değerlerimizden biridir. Bu anlayışla vatan toprağını kanlarıyla sulayan şehitlerimizi unutmamaya azami gayret gösteriyor, şehitlerimizin aziz hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Şunu ifade etmeliyim ki şehit ailesinin yaşadığı acıyı hiç kimse tahmin edemez. Hangi mesleği yaparsak yapalım, onu en iyi yapabilmenin yolu kültürlü olmaktan, bilgili olmaktan ve düşündüğünü anlatabilmekten geçer, bu da kendiliğinden olmuyor. Bunu aktif hale getirebilmenin yolu eğitimden geçiyor. Eğitimi de kitapla desteklemekten geçiyor. Biz bunları yapabildiğimiz oranda ülkemize ve kendimize daha yararlı olacağız. Gençlerimizin Şehidimiz Fikri Üyücü adına yaptırılan bu kütüphaneden en iyi şekilde istifade edeceğine inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.