site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Segaş’ta ekmek 50 kuruş

Segaş’ta ekmek 50 kuruş
19.06.2015
A+
A-

segas (1)

Selçuk’ta faaliyet gösteren Selçuk Efes Güç Birliği A.Ş.(SEGAŞ) Ramazan ayında vatandaşların ucuz ekmek tüketebilmesi için ekmek ve pide fiyatlarını aşağıya çekti. SEGAŞ yetkilileri Ramazan ayında ”tüketicinin yüzünü güldürmek” amacıyla normal ekmeğin satış fiyatında indirime gittiklerini bildirdiler.

Amaçlarının vatandaşlara Ramazan ayında ucuz ve aynı zamanda kaliteli ekmek ve pide yedirmek olduğunu belirten SEGAŞ yetkilileri, fiyat indiriminin ne zaman sona ereceğinin ise şimdilik belli olmadığını söyledi. Sağlık standartlarında hijyenik ve en son teknoloji kullanılarak üretilen ekmeklerle, Selçuk Efes Güç Birliği A.Ş.(SEGAŞ) Fabrikamız halkımızın hem sağlığını hem de cebini düşünmektedir diyen SEGAŞ yetkilileri tüm Selçuk halkını ucuz ve kaliteli ekmek için ekmek fırınımıza davet ediyoruz dediler.

SEGAŞ’ın başlattığı indirimin ardından diğer işletmelerin fiyat tarifelerinde bir değişikliğe gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

segas (2)

segas-ekmek (1)

segas-ekmek (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    şimdi görelim bakalım zeynel mi yaman, vefa mı yaman

  2. vatandas dedi ki:

    vadandas ıcın yapılanı sıyasete karıstırmayalım

  3. Ö TANER dedi ki:

    HELAL OLSUN SEGAŞA BÜTÜN SELÇUKLULAR OLARAK SEGAŞI DESTEKLEMEMİZ LAZIM SEGAŞ KAPANIRSA EKMEĞE YAPILACAK
    ZAMMI GÖRECEĞİZ O ZAMAN

  4. Anonim dedi ki:

    BUDUR! TEBRİKLER.

  5. Anonim dedi ki:

    yaşasın halktan yana olanlar.
    yaşasın ucuz ekmek
    o halde yaşasın segaş.

  6. Volkan AKPINAR dedi ki:

    EFENDİLER, ŞİMDİYE KADAR NERDEYDİNİZ, BELEDİYE EKMEĞİ UCUZLATINCA MI AKLINIZA GELDİ “HALKTAN YANA OLMAK”….

  7. vatandas dedi ki:

    Gecin bu isleri. 15 senedir nerdeymis vefa. Zeynel bakici adim atmasaydi ekmek selcukta 1 liraydi su an.

  8. durmayin aglayinn ;-) dedi ki:

    Simdi gorelim bakalim belediye baskani ekmegi 50 kurus yaptigi icin aglayip zirlayanlari.. hadi konus bakalim esnaf odasi baskani ekmek 50 kurus nasil olur die agla yine.. beklioruz aciklamalari selcuk esnaflari ne bekliosunuz ekmek 50 kurus oldu baticaz deyin yine… yoksa yaptiginiz sadece siyasi sowmuydu 😉

    1. cesur ses dedi ki:

      tebrikler çok güzel yazmışsınız aynısını bende yazacaktım gerek kalmadı.

  9. Genç dedi ki:

    Herkesin kaçırdığı nokta şu.. bu yapılan ücret indirimi sadece Ramazan ayı boyunca.. o yüzden halk için, akplilerin yaptığı gibi sadaka usulü değil yani anladınızz..?