site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Seda Sayan’ın Beğendiği Pırlanta Küpeler

Seda Sayan’ın Beğendiği Pırlanta Küpeler
23.01.2021
A+
A-

Şıklığın adresi ve kadınların vazgeçilmezi pırlanta küpeler 14 Şubat Sevgililer günü gelirken alınacak adres Blue Diamond sitesinde birçok çeşit mevcut olarak bulunur. Seda Sayan’ın da en çok tercih ettiği mücevher markasının karat seçenekleri de mevcut. Beklentileri en iyi şekilde karşılayan markanın birbirinden çok çeşit seçenekleri ile tercih edilir.
Büyülü tasarımların dünyasında kadınların vazgeçemeyeceği hediyelerde biri olan pırlanta küpeler bu yılda en çok konuşulan seçenekler arasındadır. Her yıl özel üretimlerini koleksiyonlarına ekleyen marka, yaklaşan sevgililer günü için de farklı tasarımlar üreterek alıcıların tercih seçeneğini genişletir. Tutkulu bir aşkın en iyi göstergesi olan pırlanta seçenekleri birçok çeşidiyle alıcılarını bekler.

Farklı Modellerin Büyülü Dünyası
Özel günlerde yeni tasarımların yapıldığı koleksiyon ürünlerinde satışa sunulması ile alıcıların ilgi odağı olmaktadır. Büyülü tasarımın adresi Blue Diamond en özel modelleriyle pırlantanın zarafetiyle en iyi şekilde yansıtan tek adrestir. Yüzyıllardır kadınların ilgisini çeken ve pırlanta en iyi işleyen firma birçok ünlü isminde tercihi olur. Farklı birçok seçeneklerin de bulunduğu pırlanta tasarımlarda beyaz ve sarı en çok tercih edilenlerdir.
Müşterilerin site üzerinden verdikleri siparişleri, firma en iyi şekilde ve özenle hazırlayarak özel kutularında hızlı ve sigortalı kargo seçeneği ile kapıya teslim şeklinde gönderiyi en hızlı sürede bekletmeden ulaştırır. Ürünlerinin garanti sertifikalı olmadı da müşteriler için güven kaynağıdır.

Eşsiz Pırlanta Seçenekleri
Farklı modelleriyle hiçbir firmaya benzemeyen https://www.bluediamond.com.tr/ , sınır tanımadan herkesin beğenisine uygun tarzların üretimi için, her yıl özel günlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Alışverişi fırsata çeviren avantajlı indirim seçenekleriyle birçok kişinin ilgi odağıdır. Her alışveriş için geçerli %50+ %10 ekstra indirim seçeneklerinin bulunduğu ve siteye yeni üye olmuş müşterilerin ilk kez yapacağı alışverişlerde geçerli 100 TL hediye çeki de verilmektedir.
En çok tektaş tercih edilen küpeler arasında ise öncelikle tektaş küpeler, tasarım küpeler, renkli taşlı küpeler ve gümüş pırlanta küpe modelleri en çok tercih edilenler arasında gelir. Firmanın müşteri memnuniyeti de oldukça önemli detaylar arasındadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.