site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Seçim Yorgunluğunu Hep Birlikte Attılar

Seçim Yorgunluğunu Hep Birlikte Attılar
07.04.2014
A+
A-

PİKNİK (145)

4 aylık yoğun çalışma programından sonra 30 Mart tarihinde 5013 oyla 3 parti olan ve Selçuk Belediye Meclisine 2 tane üye çıkaran Milliyetçi Hareket Partililer düzenledikleri piknikte seçim stresini attılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür’ün partililere ve desteğini esirgemeyen dostlarına hazırladığı piknikte binlerce insan Levent Görür’ü dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmadılar.

Seçim yarışında 3. alan ve yoğun bir çalışma programından çıkan Levent Görür ve ekibinin hazırladığı mangal keyfinde yüzlerce kilo et tüketilirken, piknikçiler gönüllerince eğlendiler. Müziklerin söylendiği günde akşamın geç saatlerine kadar seçim stresi atıldı.

Harmandalı, halay ve zeybek gibi oyunların oynandığı piknikte, Şeyda Dereli’nin eşsiz sesiyle birbirinden güzel parçalar söylendi. Seçimde en çok beğenilen parçalardan biri olan Levo parçası tekrar tüm ziyaretçilerle birlikte hep bir ağızdan söylendi. Günün en duygu dolu anları ise bu dünyadan göç etmiş ve Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Meclis üyeliği yapmış rahmetli Onbaşı Mehmet Turan için söylenen Türk Sanat Müziğin eşsiz müziklerinden bir tanesi olan “Eski Dostlar” şarkısının söylendiği anlardı.
 
Mangal partisinde Levent Görür sesleri yükselirken, MHP Belediye Başkan adayı Levent Görür “hepinizden Allah razı olsun, iyi günde kötü günde hep beraber buradayız. Bunu gösterdiniz herkese. Gelenden, gidenden herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Dünde yalnız bırakmadınız bugün de yalnız bırakmadınız. İnşallah önümüzdeki günlerde de bu aileyi dağıtmayacağız. Hep beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi. Gün boyunca misafirlerle ilgilenen Levent Görür, seçim boyunca onu yalnız bırakmayan hayat arkadaşı Bahar Görür ile birlikte karşılıklı oyun oynayıp seçim stresini attılar.

Kısa bir sürede Selçuklunun ve Selçuk’un gönlünü kazanan MHP Belediye Başkan adayı Levent Görür, çalışmalarına devam edeceğini her fırsatta dile getirdi. Mangal keyfinde 4 ay gibi zorlu bir seçim sürecinde yalnız bırakmayan Meclis Üyeleri ve Meclis Üye adayları Levent Başkan’ın yanında bulunarak destek oldular.
PİKNİK (1)

PİKNİK (10)

PİKNİK (64)

PİKNİK (91)

PİKNİK (172)

PİKNİK (124)

Selçuk MHP Kireççili Köyü Şenlikleri


Selçuk MHP Kireççili Köyü Şenlikleri

Eski Dostlar Selçuk MHP


Eski Dostlar Selçuk MHP

SEÇİM YORGUNLUĞUNU KİREÇÇİLİ KÖYÜNDE ATTILAR


SEÇİM YORGUNLUĞUNU KİREÇÇİLİ KÖYÜNDE ATTILAR

KÖROĞLU, HASAN SAVAŞER, HÜSEYİN GÖZÜPEK


KÖROĞLU, HASAN SAVAŞER, HÜSEYİN GÖZÜPEK

ARŞ ARŞ İLERİ SELÇUK MHP


ARŞ ARŞ İLERİ SELÇUK MHP

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sen yürü bu işin peşini bırakma bizde seninle son nefesimize kadar olacağız hep seninleyiz and içeriz.

  2. Anonim dedi ki:

    selçukun gelecek 5 yılda ki baskanı sen olacaksın levent baskan