site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Seçim Çalışmalarını Yürütürken Baba Oldu

Seçim Çalışmalarını Yürütürken Baba Oldu
08.05.2015
A+
A-

aslansavasanbebek-2

MHP İzmir Milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan, seçim çalışmalarını yürütürken baba olma sevinci yaşadı. Savaşan’ın eşi Hacer Savaşan 2 kilo 450 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Savaşan, Milletvekili Olmadan, Baba Oldu

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Savaşan, oğluna rahmetli babasının ismini verdi. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Cevat bebeğin ilk muayenesini de baba Dr. Savaşan yaptı. Yorucu seçim çalışmaları sırasında eşinin kendisine sürekli destek verdiğini belirten Savaşan, “Bebeğimiz seçim çalışmalarım sırasında doğdu, Cevat bebeğin başta bize ve milletimize uğur getireceğine inanıyorum” dedi.

Önce baba sonra vekil

Savaşan’ın eşi Hacer Savaşan ise kucaklarına almak için gün saydıkları Cevat bebek ile eşinin önce babalık duygusunu tattığını, 7 Haziran seçimlerinden sonra ise milletvekili olarak İzmir’e başarı duygusunu yaşatacağını söyledi.

aslansavasanbebek-3-810x1215

aslansavasanbebek-810x1215

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.