site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Salopet Modelleri

Salopet Modelleri
29.11.2020
A+
A-

Pantolon ve eteği aynı anda giymek isteyenler için, özellikle de üzerinde tek parça kıyafet taşımak isteyenler için en uygun parçalar arasında salopet modelleri yer alıyor. Kullanımı rahat olan ve her yaş grubuna uygun tasarımları olan salopetler, kot kumaşlardan, likralı esnek kumaşlardan, pamuklu kumaşlardan, şifon kumaşlardan, rahat ve salaş kumaşlardan tasarlanıyor. Aynı zamanda dar paça olarak tasarlanan modellerde de keten ve kanvas kumaşlara yer veriliyor.

Salopet Modelleri Nasıl Kombin Edilir?
Günlük giyim tarzında daha çok yer alan salopet modelleri, etekli ya da pantolonlu şekilde tasarlanıyor. Mini etekli modeller ya da uzun etekli modeller daha çok yaz aylarında tercih edilirken, pantolonlu modeller ise daha çok bahar ve kış aylarında tercih ediliyor. Yaz aylarında iç kısımlarına askılı bluz modelleri ya da tişört modelleri giyebilirsiniz. Kış aylarında ise balıkçı yaka boğazlı kazak modelleriyle, tunik ve sweatshirt modelleriyle kombin edilebilir.

Salopet Modelleri Nereden Alınır?
Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken ve her sezon indirim ve kampanyalardan faydalanmanıza olanak sağlayan salopet modelleri, bedeninize ve zevkinize en uygun şekilde https://www.dilvin.com.tr/tulum-salopet adresinde yerini alıyor. Sizler de dönemlik alışverişlerinizde ya da periyodik alışverişlerinizde uygun fiyatlar dâhilinde kaliteli ürünler almak istediğiniz bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Tek tıkla giriş yapabileceğiniz online alışveriş adresinde tüm giyim parçaları ve aksesuar modelleri sınırsızca mevcuttur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.