site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Salopet Elbise Modelleri

Salopet Elbise Modelleri
28.09.2019
A+
A-

Salopet elbise günümüz kadınlarının modern bir tarz yakaladığını gösterir. Salopet elbiseyi diğer elbiselerden ayıran özellik omuzda askıları olmasıdır. Yani bu askılarında ona ayrı bir hava kattığını söyleyebiliriz. Salopet elbise giymek için, içine tshirt giyebilirsiniz. Uygun renklerde kolsuz tshirt ya da bady de giyilebilir. Hatta gömlekle bile kombin edilebilen modelleri vardır. Kişiler tercihine göre seçim yapabilirler.

Salopet Elbise Ve Kombinleri
Salopet elbiseler düz renk çeşitlerinin yanında kot olanları da tercih edilebilir. Etek boyu sizin isteğinize ve tercihinize göre değişebilir. Ayrıca yazlık elbiselerde karelileri de oldukça beğenilmektedir. Çiçekli, çizgili, puanlı, kareli ve batik desen kumaşlarla üretilen salopet elbiselerinin içine, içindeki renklerden herhangi birini seçerek, düz renk giyilebilir. Salopet elbise tesettürlü ya da açık hanımların gardrobunda mutlaka bulunması gereken bir modeldir. Modern yaşamın en tarz giysilerinden biridir diyebiliriz salopet elbiseler için. Etekleri uzun, midi ya da mini olabilir. Her bütçeye ve bedene uygun giysi ve elbiselerimizi sitelerimizden yardım alarak ulaşabilirsiniz. Sizde salopet bir elbisem olsun, dolabımda dursun diyorsanız https://www.5in1canpolat.com/elbise-10 adresini ziyaret edin sizinde olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.