site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şahin: Güçbirliği yaparak engelleri aşabiliriz

Şahin: Güçbirliği yaparak engelleri aşabiliriz
22.05.2015
A+
A-

DSC_0479

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, İzmir Güçbirliği Derneği (İZGÜÇDER) tarafından düzenlenen “Engelsiz Bir Dünya İçin Sevda Şarkıları” adlı konsere katıldı.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları Senem Kılıç ve Naci Düz ile Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki konsere katılan Şahin, sivil toplum kuruluşlarının bağış amaçlı organizasyonlarının önemine değindi.Engelliler yararına verilen konserin ilk yarısında engelli ve anneleri sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı konserin ikinci yarısında, İZGÜÇDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Opera Sanatçısı Bariton Gökhan Koç sahne aldı.

Selahattin Şahin, engelliler yararına düzenlenen konserde olmanın memnuniyetini dile getirdi. Şahin, engellilerin engelleri aşarak verdikleri mücadelenin her zaman desteklenmesi gerektiğini savundu ve organizasyonu düzenleyen İZGÜÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yurtseven nezdinde organizasyona tüm destek verenlere dolayı teşekkür etti. Şahin, ülkenin kritik bir dönem geçirdiği bugünlerde toplum olarak kenetlenmeye ve duyarlılığa ihtiyacımız olduğunu vurguladı. Şahin, her zaman engelli ve mağdurun yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:
“İzmir Güçbirliği Derneği, bir güçbirliği ile bu organizasyonu düzenlemiştir. Biz de toplum olarak, güçbirliği yaparak her konuda engelleri aşabiliriz. Böylelikle ülkemizi de güzel günlere kavuşturabiliriz” dedi.

DSC_0490

İZGÜÇDER-Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.