site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şahin: Büyük Kobiler Küçük Esnafı Bitirdi

Şahin: Büyük Kobiler Küçük Esnafı Bitirdi
14.05.2015
A+
A-

selahattin-sahin-selcuk (2)

MHP’li Şahin: Ekmeğe ve Emeğe Saygılı Olan MHP Çatısında Buluşalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, İzmir’in Selçuk İlçesi’ndeki sanayii çalışanlarını ziyaret etti. Şahin, daha sonra seçim bürosunun açılışına katıldı.

Selçuk’taki Sanayii esnafını ziyaret eden Selahattin Şahin, esnafın sorunlarını dinledi. Şahin, iktidara geldiklerinde esnafın sorunlarının çözümleneceğini söyledi. Selçuk’taki üç esnaftan birinin icralık olduğunu öğrenen Şahin, büyük kobilerin küçük esnafı bitirdiğini ve bu sorunun son on iki yılda büyüdüğünü kaydetti. Selahattin Şahin, MHP’nin esnaf ve sanatkarlara yönelik hazırladığı seçim vaatlerine göre, AVM yasasının esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenleneceğini vurguladı. Şahin, yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacağını belirterek, MHP iktidarında küçük sanayi sitelerinin çağdaş bir anlayışla düzenleneceğini söyledi.

Ayrıca Selçuk Sanayii’de ki bir fırını ziyaret eden Selahattin Şahin’e esnaf tarafından ekmek ikram edildi. MHP Milletvekili Adayı Şahin, ekmeğin bile vatandaşın cebini yaktığını savunarak, “Ekmek Türk halkı için kutsaldır. Ekmek ’emek’ demektir. Ne yazık ki asgari ücretliler evine ekmek bile götürmekte zorlanmaktadır” diye konuştu. Asgari ücretin, MHP iktidarında net 1400 liraya çıkacağını belirten Şahin, esnafa “Ekmeğe ve emeğe saygılı olan MHP çatısı altında buluşalım” çağrısında bulundu.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Şahin, daha sonra MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın Karabağlar’da ki Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı.

selahattin-sahin-selcuk (1)

selahattinsahin-selcukta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.