site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sabahattin İzcioğlu Halka Teminat Verdi

Sabahattin İzcioğlu Halka Teminat Verdi
16.12.2013
A+
A-

Sabahattin-İzcioglu

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Sabahattin İzcioğlu halka teminat verdi.

Aday adayı Sabahattin İzcioğlu, partisinden aday olup seçildiğinde madde madde belirttiği konuları halkımızın saklayıp, yerine getirmediği takdirde yüzüne vurulmasını istedi.

Yerel Yönetimin halkla olan ilişkileri halkın çıkarına ve olumlu yönde olmak üzere tamamen değişecek.

Yerel Yönetimin tüm olanakları bir kuruşu dahi heba edilmeden Selçuk halkının çıkarına değerlendirilecek.

Proje bazında olsun, yatırım bazında olsun kim tarafından önerilirse önerilsin, en küçük öneri değerlendirilecek ve gündeme alınacak. Bunun için Selçuk’un çıkarı Fizanda da olsa gidilecek.

En küçük eleştiri dikkate alınacak, düzeltilmesi için elden gelinen tüm gayretler gösterilecek.

Tüm, yasal partilere, muhtarlara, sivil toplum örgütlerine, meslek örgütlerine, sendikalara dil, din, etnik yapı, politik görüş ayrımı yapılmaksızın eşit yaklaşılacak, her konuda düşünceleri alınacak birlikte kararlar üretilip hayata geçirilmesine çalışılacak.

Tüm harcamalar şeffaf olacak ve halka ilanen duyurulacak.

Özellikle Çiftçimizin, esnafımızın, tüccarımızın sorunlarını çözmek için birlikte hareket etmenin tüm koşulları sağlanarak büyük atılımlar yapılmasının önü açılacak.

Eğitim ve öğretimin her türlü sorununu çözmede yanında olunulacak ve de okullarımızın, dini binalarımızın fiziki ve maddi eksikliklerini giderme de olanaklarımız ölçüsünde yardımcı olunacak.

İlçemizde yaşam kalitesini yükseltmek ve insanlarımızı belirli alanlarda yetiştirmek için meslek kurslarına önem verilecek.

İnsanımıza istihdam sağlamak için tüm olanaklar zorlanacak, ilçemizin doğallığını, tarihi yapısını bozmayacak yatırımcılara kolaylıklar sağlanacak.

Köylerimizle ilişkilerimizde süreklilik sağlanarak sorunları göz ardı edilmeyecek, bununla birlikte, köy temsilcileri vasıtasıyla köylerimiz yerel yönetimin karar alma sürecine katılacak.

Turizm konusunda ulusal ve uluslararası turizm kuruluş ve şirketleriyle rasyonel ilişkiler kurularak en küçük fırsat ve olanaklar değerlendirilecek.
   
Kültürel, sanatsal ve spor etkinliklere büyük önem verilerek özel günlerde kaliteli festivaller, gösteriler düzenlenecektir.

Otopark yapılması, doğalgaz, su, elektrik gibi temel gereksinmelerin getirilmesi, yenilenmesi, onarımı için yetkimiz ve gücümüz oranında ne eksikse yapılacak 

İzmir büyükşehir ve merkezi iktidarla ilişkilerde kesinlikle sekter tavırlar alınmayacak yapıcı olunacak ve yaratıcı önerilerde bulunularak, ilişkiler iş ve güç birliği temelinde sürdürülecektir.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Açıkçası CHP adayları içerisinde benim en sempati ile baktığım isim. En azından çabalıyor,uğraşıyor,halka kendini tanıtmaya ve projelerini anlatmaya çalışıyor. İnşallah adaylığı kabul edilir ama hiç zannetmiyorum.

  2. Anonim dedi ki:

    Gazveriyor olmayasın? Bütün yorumların AKP nin işini kolaylaştırmaya dönük. herkez ismiyle ve kimliği ile yazsa böyle ucuz işler ortadan kalkacak.