site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Rapor Bahane, Sözde Kıyamet Şahane

Rapor Bahane, Sözde Kıyamet Şahane
17.12.2012
A+
A-

semra-ozak-kiyamet-sirinceMaya Uygarlığı, “21 Aralık 2012’te kıyamet kopacak” diye vasiyet bıraktı. Beklenen tarih gelip çattı. Yabancıları korku saldı. Herkes kıyametten etkilenmeyeceği sanılan İzmir’in şirin köyü Şirince’ye aktı.

SEMRA ÖZAL ŞİRİNCE’YE GİDİYOR

Kıyametten korkan dünyalılar, Şirince’de yer bırakmadı. Onlar arasında Türkler de vardı. Aylardır Türkiye’nin gündemini meşgul eden Özal öldü mü öldürüldü mü sorusu, Adli Tıp raporu Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın pek umurunda gibi görünmüyor. Semra Özal ailesi de Şirince’ye sığındı. Semra Hanım, kızı, oğlu Efe ve torunları ile 22 Aralık’a kadar Markiz Konakları’nda kalmayı kararlaştırdı.

SÜREYYA DA KORKTU

Şirince’ ye gidenler arasında sosyetikler de vardı. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kıyamet akımına kapıldı. Yalçın, 21 Aralık günü konaklama bedeli 3 bin doları bulan pansiyonda kendisi, sevgilisi ve şoförü için yer ayırttı. Bunun için 10 bin doları gözden çıkardı.

ŞİRİNCE’YE GİDECEK DİĞER ÜNLÜLER

Tom Cruise, Jennifer Lopez gibi ünlülerin ardından Angelina Jolie ve Brad Pitt’in de, çocuklarıyla beraber 18 Aralık’ta Şirince’ye geleceği öğrenildi. Yabancı ünlülerin yanı sıra Lerzan Mutlu Sibel Can gibi Türk ünlülerde 18 Aralık’tan itibaren Şirince’de olacakları söyleniyor.

DUVARLAR BOYANDI

Ayrıca Şirince’de 21 Aralık için hazırlıklar hızlandırıldı. Bunun için Selçuk’taki havaalanı ve helikopter pistleri düzenlendi. Otoparklar genişletildi. Evlerin dışları boyandı, yıkık duvarlar onarıldı.

18 ARALIK’TAN İTİBAREN GİRİŞLER YASAK

Şirince’de bin 500 güvenlik görevlisi bulunacak. İzmir Valiliği’nin emri ile Şirince’ye 18 Aralık’tan itibaren girişler de yasaklanacak. Köye 21 ve 22 Aralık’ta girecek otomobiller ile sahiplerinin isimleri ise önceden bildirelecek. Ayrıca evlerin bahçesinde ve boş alanlarda çadır kurulmayacak.

Şirince sokaklarında iğne atsanız yere düşmüyor. 350 kişinin yaşadığı 250 yatak kapasiteli Şirince’de 21 Aralık Cuma günü yaklaşık 60 bin kişinin bulunacağı açıklandı.
maya-takvimine-inandilar-21-aralikta-sirinceye-gidiyorlar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.