site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Protokol Selçuk Öğretmen Evinde

Protokol Selçuk Öğretmen Evinde
25.04.2014
A+
A-

IMG_4045

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz tören alanında coşku ile kutlandı. İlçemiz ilkokulları ile Belediye Spor Kulübü öğrencilerinin folklor gösterileri halk tarafından ilgi ile izlendi.

Gösterilerin bitiminden sonra İlçe kaymakamı Ayhan Boyacı, Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve Mahalle Muhtarları Selçuk Öğretmen Evi’nde öğretmenler ile buluşarak sohbet ettiler.

Öğretmen Evinde öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Boyacı, en sıkıldığımız anda THK Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunlarını gidererek onlara kucak açan Selçuk Öğretmen Evi yöneticilerine teşekkür etti. Allah onlardan razı olsun, çünkü sadece yüksek okul öğrencilerine sahip çıkmakla kalmayıp köylerden gelen yüzlerce öğrencimize de her öğleyin sıcak yemek sağladıklarını bu yolla çok önemli bir hizmet verdiklerini dile getirdi.

Öğrencilerimizin anne baba şefkatiyle güvenli bir ortamda barındıklarını dikkat çeken Boyacı, ne yazık ki Selçuk Öğretmen Evi’nin Türkiye’de kiralık binada hizmet veren tek öğretmen evi olduğunu söyledi. Selçuk’un tarihi ve doğal güzellikleri bakımından ülkemizde en çok ziyaretçi alan bölgelerden biri olduğunu belirten Kaymakam Boyacı en kısa zamanda Selçuk’a yakışır bir öğretmen evinin inşa edilmesi gerektiğini belirtti.

Daha sonra Selçuk Öğretmenevi Müdürü İrfan Yıldız’dan öğretmen evinin durumu ile ilgili bilgi aldı. İrfan Yıldız 2010 Şubatından bu yana görev yaptığını, personelinin özverili tutumlarıyla kurumun bütün borçlarının ödendiğini, yurdun dört bir yanından gelen bütün misafirlere kapılarını açtıklarını fakat binanın kiralık olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, ayrıca atık su ücretinin temiz su ücretinin iki katı olması nedeniyle yüksek su faturalarıyla karşılaştıklarını, tüm bu çalışmaları toplam 6 kişi ile yürüttüklerini belirten kurum müdürü İrfan Yıldız personel talebinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı da Öğretmen Evinin çok önemli bir ihtiyacı karşıladığını, öğrencilerimize sağladığı kolaylıklar ve hizmetler nedeniyle öğretmen evi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. Tüm okul ve kurumlarımızın olduğu gibi Selçuk Öğretmenevi’nin de yanındayız dedi.

HABER: DHA – Veysel EROL – Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Erdoğan Arna dedi ki:

    Ne güzel birlik beraberlik içinde ziyaretler yabılanlar eksikler mütale etmek kolaylıklar başarılar

  2. Anonim dedi ki:

    Selçuk için özlenen tablo buydu.Kaymakam, belediye başkanı,daire amirleri,müdürler öğretmenler birlikte sohbet ediyorlar.Sevgi ve saygının gücü işte budur.

  3. anonim dedi ki:

    ne protokol ama.