site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Protokol Kurban Bayramı’nı Kutladı

Protokol Kurban Bayramı’nı Kutladı
05.10.2014
A+
A-

selcukta-bayramlasma (8)

Kurban Bayramı kutlamaları Selçuk’ta İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde arife günü düzenlenen program ile başladı. Programa, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Necat Örsel, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, başkan vekili Osman Başterzi, belediye başkan yardımcıları Ali Karakurt, Atilla Aksoy, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, çeşitli daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, katıldı.

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde sabah saatlerinde gerçekleşen bayramlaşmada Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Bayramınızın sağlık, huzur, esenlik ve barış içerisinde geçmesini diliyorum. Kimsenin kimseyi üzmediği, kardeşlik içerisinde bir yaşam ve bir bayram hepimizin temennisidir. Ülkemizde de, dünyada da kardeşliğin ve barışın egemen olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin ve sizlerin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise yaptığı konuşmada, bayramların büyüklerin ziyaret edildiği, kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği zaman dilimleri olduğunu söyleyerek; “Hepinizin, ailelerinizin ve Selçuklu hemşerilerimizin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Başkan Bakıcı’nın programı üzerine ayrılması nedeniyle yerine Başkan vekili Osman Başterzi vekalet etti. Osman Başterzi nezaretinde protokol üyeleri Polis Merkezi’ni ziyaret ederek emniyet mensuplarıyla da bayramlaştı. Protokolün bir sonraki durağı ise Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Tüm protokol üyeleri özellikle ailelerinden ayrı bayramlarını geçirecek olan Mehmetçiğe yakın ilgi gösterdi.

Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri huzur evini de ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sıcak bir havada sohbet eden protokol üyeleri bu anlamlı günde şehir ve gazi ailelerini de unutmadı.

İlk olarak Şehit Babası Bahtiyar Üyücü’yü ziyaret eden protokol üyeleri Gökçealan Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Erdem Ergen ve gazi eşleri Saniye Karakuyu ve Bedriye Akgün’ü de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Gökçealan Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerin ardından protokol bayramlaşma töreni son buldu.

selcukta-bayramlasma (1)

selcukta-bayramlasma (2)

selcukta-bayramlasma (5)

selcukta-bayramlasma (6)

selcukta-bayramlasma (7)

selcukta-bayramlasma (9)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.